CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - ekorren

Sidor: [1]
1
Tack för tips j-t!

Det är nog de två stommar jag spontant känner mest trygghet med också!

Zabra ser ut att vara ett alternativ eventuellt. Får kika och läsa på deras hemsida helt enkelt.

Gällande Liner är det just hörnen jag hört "varningar" om gällande snap-in precis som du skriver. Tycker dock det borde finnas enkla lösningar på detta, som då poolleverantören kunde tipsa om..? Men så har inte fallet varit hittills när jag ställt frågan faktiskt! "Det är så det blir" är svaret vanligtvis.

Nu blir det att jämföra vilka som kan bygga "tjälldens" med mer kompletta leverantörer. Skönt med en och samma leverantör såklart, men sannolikt får man betala ganska dyrt för bekvämligheten!

2
Markpooler. / Thermo- Leca- eller Tjälldens? Behöver råd inför poolbygge!
« skrivet: mars 28, 2017, 22:05:29:29  »
Jag är helt ny här på forumet och har läst en hel del trådar som varit väldigt lärorika, men trots allt står jag frågande inför vad vi ska välja när vi nu planerar att anlägga en 4x8m markpool?

Börjar med att säga att jag inte kommer bygga något själv, (och jag förstår därför att det blir ett kostsamt projekt) och undrar därför vilken konstruktion som helt enkelt ger mest kvalitet och trygghet för pengarna.

Har fått lite offerter här och där, och det verkar som gräv och gjuten platta är relativt likvärdigt (dyra) från de lokala mer välkända leverantörerna som poolstore, poolkungen etc (bor söder om Höllviken). Konstruktionerna verkar inte heller skilja sig så sjukt mkt i pris, men alla talar naturligtvis för just den de säljer.. Känns som detaljer och val drar iväg hos vissa dock.

Här följer en kort spec på vad jag ser som ett krav/önskemål på vår pool:

Vill gärna ha gaveltrappa på kortsidan.
Automatiskt pooltäcke (inte tak och jag vet att täcket är snor-dyrt). Kikat på Poollock, och walu lock.
Gärna saltklorinator och kanske UV som komplement.
Trädäck runt om. (Inlopp, lampor, pump etc får ju bli plast därav).

Sen har jag en fråga kring teknikrummet - ska man gräva ner detta eller ha det uppe i en liten egen byggnad?

Och så detta med liner. De flesta vill sälja fabrikstillverkad 0,75mm liner, men jag kan inte hjälpa att tycka att 1,5mm platsvetsad verkar bra mycket tåligare av det jag lyckats läsa mig till..?

Summa summarum, om man inte bygger själv (så jag kan föga påverka priset av den anledningen) vilken stomme och typ ska man då välja för ett tryggt poolägande?

Tacksam för råd!

Mvh Ekorren

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag