CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Vendelsöpoolarn

Sidor: [1]
1
Byggtrådar / Vendelsöpoolarens byggtråd
« skrivet: juni 02, 2008, 10:53:37:37  »
Nu har vi äntligen bestämt oss!
Prova-på-poolen (ovanmarkare) från Primastar blev precis vad vi tänkt oss; en pool som visade oss vad vi ville ha ut av en pool och var den skulle stå på tomten...nu får den gå vidare till någon annan som kanske har en 4,6 m* 1,07 Primastar som sin drömpool! Måste bara orka/hinna sätta ut en annons  ???.


Nu blir det en markpool på 8*4*1,5 istället; nedgrävd med belysning.
Djupare info om poolen och teknik kommer senare...

Bygger nog ett litet teknikrum sen så att Bidd@ ( <love>) kan få se foton.

Känner mig lite stressad över om vi ska bygga en romantrappa nu på en gång eller ta det som nästa års investering. Men en trappa kommer det att bli förr eller senare! 

Kära poolare! Måste få utnyttja er erfarna markpoolsbyggares kunskaper för följande fråga:
Dränering!? Vi bor på en gammal sjöbotten. Det är 15 cm jord/gräs överst sedan är det ren sandstrandssand nedåt. Måste jag lägga ner dräneringsrör, brunn mm?

Så här ser Primastarpoolen ut som skall flytta hemifrån snart:

2
Ovanmarkspooler / Snart har Vendelsöpoolarn också pool..
« skrivet: maj 10, 2007, 16:50:56:56  »
Halloj!
Efter nästan ett års funderingar över vilken pool vi ska ha och var den ska placeras så "sprang" jag över en begagnad rund Primastar på 4,60 m. Ikväll åker vi och hämtar den och bygger in den i en altan men placerar den långt ut så att den lätt kan rivas ner senare.
Från att ha letat efter en billig ovanmarkare och numera är inne på en markpool med trappa så känns det superbra att ha något "litet o billigt" att sätta igång med och känna sig för VAR på tomten placeringen är bäst, VAD som är bra och dåligt med denna för att det "riktiga" poolbygget ska bli så optimalt som möjligt!
Jag hoppas på er proffshjälp om vi stöter på problem... :angel:
Nu känns det jättekul med montering och att rita en altan som kan lämnas in för bygglovsansökan!

P.s Som "lurkare" här på forumet har jag lärt mig massor av er andra. Iofs är det "ert fel" att den kommande poolen blir mycket dyrare än jag trodde för ett år sedan men det är också "tack vare" er som jag vågar mig på det extra steget med en temporär Primastar-pool för att känna mig för! Tack ALLA forumister!   <love>

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag