CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Tossen

Sidor: [1]
1
Pooltäckningar / SV: Pooltakshjälp och goda råd
« skrivet: mars 30, 2009, 20:00:36:36  »
Hej alla undrande.
Vi köpte vårt pooltak från Termatec, som visserligen verkade dyrast, men det visade sig att frakt och montering ingick i priset och då blev det inte så hemskt, för vi fick pris på det monterat. Jag måste berömma dem för det vänliga och professionella bemötande vi fick, Gratis rådgivning, referensobjekt "hemma hos" en tidigare pooltaksägare, utan säljarens medverkande.
Kvaliten på Termatecs tak är i en klass för sig, vi tittade på billigare alternativ från Idealcover, men det går inte att jämföra.
Och leveransen måste vi lovorda mest, När vi beställde taket önskade vi oss ett datum, och de kom som de lovade innan ens 4 veckor hade gått. Allt flöt perfekt o vi är mycket nöjda. Nu har vi haft det 2 vintrar och det är så enkelt att sköta poolen med tak. Pool har vi haft 10 år. Ett stort tack till pojkarna på Termatec, att de fick oss förstå skillnaden.

//Tossen

2
Markpooler. / SV: Var placera trappen ??
« skrivet: december 05, 2006, 15:53:50:50  »
Om du i framtiden funderar på pooltak, är det av prismässiga skäl lämpligast att ha trappen på kortsidan, Då klarar du dig på normala bredder o spar flera 100-lappar.

Tossen

3
Pooltäckningar / Re:Poolskydd
« skrivet: februari 28, 2005, 17:39:02:02  »
Hej,
Har hört mig för innan vi köpte ett Termatec pooltak. Det ssägs att solbågens plast krakelerar efter 2 år o spricker. Däraför tror vi att Termatecs lösning är mycket bättre och hållbarare .

4
Uppvärmning / Re:Uppvärmning
« skrivet: januari 17, 2005, 10:06:09:09  »
Hej
Visst kostade det mycket, men i gengäld har vi inte behövt värma poolen på annat sätt hela sommaren. Vi toppar upp med en värmeväxlare, så vi har badat så länge det har varit plusgrader. Inte behöver vi heller tömma "solfångaren" över vintern. En dags sol märks direkt att den värmer under taket. Som sagt, är vi jättenöjda, trots kostnaden.

5
Uppvärmning / Re:Uppvärmning
« skrivet: januari 11, 2005, 11:31:41:41  »
Hej,
www.termatec.com finns skjutbara pooltak, som fungerar som solfångare och poolskydd samtidigt. Gjorde en investering i detta förra året och det fungerar utmärkt, o är nästan underhållsfritt.

Vi är mycket nöjda

6
Pooltäckningar / Re:Poolskydd
« skrivet: januari 11, 2005, 11:26:13:13  »
Hej,
Jag hade samma problem i många år, men i fjol köpte jag ett Termatec skjutbart pooltak, o nu badar vi alla, när vi vill. det är lätt att öppna/stänga/låsa. Det bästa vi gjort. Titta in på www.termatec.com .
 ;D

7
Pooltäckningar / Re:SKJUTBARA POOLTAK
« skrivet: januari 11, 2005, 11:21:02:02  »
 :)
Hej Frigolitpool, Vi köpte ett sådant pooltak under våren 2004 och är jättenöjda. Har aldrig badat så mycket som det senaste året. Det bästa är att bada när andra inte kan ;). Vi har badar fortfarande. Allt fungerar perfekt och vi behöver inte längre oroa oss för att grannens barn ska ramla i o drunkna...
Tyckte oxå det var mycket pengar, men tror att det betalar sig fort.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag