Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - jmb123

Sidor: [1]
1
Byggtrådar / Är min linern för stor?
« skrivet: juli 11, 2019, 21:01:10:10  »
Hej,
Nu skall jag sätta linern, en Tjälldens snap in liner. Kontrollmäter och finner att den exakta höjden är 153,3 cm men jag har köpt en liner som är 155 cm hög! Kommer det att fungera med linern jag köpt  eller måste jag bygga upp 1,5cm för att inte få veck? Tacksam för svar/tips.
Magnus

2
Markpooler. / Är min linern för stor?
« skrivet: juli 11, 2019, 20:59:27:27  »
Hej,
Nu skall jag sätta linern, en Tjälldens snap in liner. Kontrollmäter och finner att den exakta höjden är 153,3 cm men jag har köpt en liner som är 155 cm hög! Kommer det att fungera med linern jag köpt  eller måste jag bygga upp 1,5cm för att inte få veck? Tacksam för svar/tips.
Magnus

3
Byggtrådar / Borra hål i plattan?
« skrivet: juli 11, 2019, 13:05:58:58  »
Hej,
Jag har byggt en Tjällden pool, nu skall jag sätta fiberduk (fleeceduk) och lägga liner. Jag har sett att flera har borrat hål i hörnorna för vattenavrinning. Är det att rekommendera? Syns det igenom linern? Har inte sett att det är standard rekommendation men tänker att det kanske är bra. Svårt att göra efteråt :)
Tar också gärna emot tips hur man sätter fleeceduk i trappan. Skall den vikas runt hörnen eller inte?
Tacksam för tips!
Magnus

4
Markpooler. / Snäpplist till liner: plast eller aluminium
« skrivet: maj 01, 2019, 13:12:36:36  »
Hej!
Efter många problem med min glasfiber pool som jag plastade själv mot stommen och och gjuten platta, har jag nu tagit bort allt och tänker sätta en liner. Stommen är från Tjälldén jag tänker beställa deras trappa och liner.  Dock säljer Tjälldén enbart snäpplist i plast. Jag vill ha i aluminium då jag hört att den är lättare att jobba med. Mina frågor:
Har någon erfarenhet av snäpplister (typ den som finns i Vattenbutiken https://www.vattenbutiken.se/poolutrustning/poolliner/tillbehor-poolliner/snapp-list-aluminium-2m) i aluminium? 

Har alla liner samma fästen?

Finns det nackdelar/fördelar med aluminium listen?
Något annat man bör tänka på?

5
Byggtrådar / Minimaster,anborrningsbygel,sarg granit
« skrivet: juli 02, 2015, 21:58:06:06  »
Hej!
Jag håller på att installerar en minimaster men har stött på problem anborrningsbyglarna ser olika ut.  Den ena är blå med bred gummipackning, den andra är svart med en smalare gummipackning. Den blåa har fyra bultar den svarta har två. Instruktionerna är obefintliga. Vet någon vilken jag skall använda till dosering och vilken ska jag använda till mätning av poolvattnet. Vet någon även vad man använder för dimension på borren för hålen till anborrningsbygel?

Fler frågor: är det någon som vet vilket lim man anväder till granitsargen runt poolen? Skall fästas på betong och glasfiber. Jag har fått två förslag på lim:
Sikaflex 11FC och Tec 7.

Tar tacksamt emot svar och tips!
Magnus

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag