Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - hape

Sidor: [1]
1
Pooltäckningar / Beläggning på Poolsafeduken
« skrivet: september 14, 2013, 16:34:25:25  »
Jag har fått en gulvit beläggning/fläckar på ovansidan av min Poolsafeduk vilka det är lögn att bli av med. Ingen aning vad det kan vara för nåt som satt sig fast. Det ser ut kalk, men det är inte kalkhaltigt vatten här (Luleå) så varifrån kommer kalke,, om det är det. Vet inte vad Poolsafen tål för medel, hittills har jag provat och skrubba med såpa och super-Ajax men det löser inte upp nämnvärt. Nån som har tips?

/Hans

2
Uppvärmning / SV: Poolvärme o golvvärme med bergvärmepump
« skrivet: september 09, 2008, 20:50:37:37  »
Det VAR 55 grader ut till poolen, men nu plötsligt är det mer normal temp, ca 38 gr med delta t på ca 6. Det är som om det var lågt flöde, (nåt stock i växlaren?) och nu är normalt. Pumpen larmade oxå några ggr för högt delta t. Jag har haft pumpen bortmonterad i maj-juni för byte av golv o omdragning av en del rör, kan vara beroende på det? Nåväl tiden (och rörfirman) får visa om det är OK nu.

/Hans

3
Uppvärmning / Poolvärme o golvvärme med bergvärmepump
« skrivet: september 01, 2008, 22:01:17:17  »
Hej!
Jag har en IVT VP med IVTs poolstyrning. Där kan man välja att ha enbart poolvärmning eller pool och radiator/golvvärme. Men jag har golvvärme och det innebär att om jag kör pool och värme, så kommer det ut 55 gradigt vatten i golvslingorna om pumpen går direkt från poolvärmning till golvvärmning. Det är ju inte bra, jag köpte huset i fjol och körde aldrig pool + golv då. Men nu när jag tänkte göra det i år, så kom jag på att 55 grader ut i slingorna inte är bra. Är det någon som har stött på samma problem? Finns det lösning? Pumpstopp för avkylning innan golvvärmestart? Jag ska kolla med IVT oxå, men det finns ju så många kloka människor där ute!
/Hans

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag