Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - dloow

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Bypass till Pahlen Auto UV?
« skrivet: mars 29, 2017, 20:00:10:10  »
I min manual står att det är rekommenderat att ha bypass för pahlens AutoUV (även om man bara använder en). Någon som har det? Behöver man justera flödet till UV'n?

2
Byggtrådar / Tjälldén pool 4x8 Västerås
« skrivet: februari 10, 2017, 14:23:29:29  »
Nu ska det mycket till för att våra poolplaner ska gå i kras. Så jag startar en byggtråd redan nu. Innan något ens blivit beställt.  :D Jag är så sugen.  ::)
Före-foton kommer att bli, men redan så finns lite spännande 3D-CAD-bilder som jag gärna bjuder på. Trallens exakta form är inte spikad men som det ser ut just nu är poolens placering bestämd.
Någon undrar säkert vad den stora cylindern är. Svaret är att det är en stor stenbumling som förra ägaren lyfte dit. (Den är faktiskt rätt snygg). För övrigt så är det två friggebodar och ett vedställ som syns som rätblock längst tomtgränserna. I den mindre boden ska tekniken stå är tanken.

Planen är alltså en 4x8 Tjälldén. Den ska beställas inom en väldigt snar framtid. Och tanken är att den ska vara färdig mot sommaren. Så snart min vän med markanläggningsfirma kommer hem från sin semester så ska vi planera in grävning.

Den som redan nu ser något allvarligt får gärna hojta! Något som jag själv funderade på var om det är ok att ha breddavlopp i den bortre änden av poolen när teknikrummet blir på motsatta sidan. Men jag vill inte dra taket in mot trädgården. Där vill jag ha trappan.
Mycket är redan planerat... så bara komma med frågor och varningar.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag