Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Swefredrik

Sidor: 1 [2] 3 ... 11
11
Markpooler. / SV: Tjällden grundisolering
« skrivet: december 05, 2019, 22:17:36:36  »
Mitt bästa tips är att inte slarva med att sätta ett snöre i toppen av segmenten så du får sidorna raka. Jag fick riva / såga ner en halv långsida och börja om, surt!

12
Pooltäckningar / SV: Pooltaksfunderingar... bl.a. pooltak vs Zabra cover?
« skrivet: augusti 06, 2019, 18:42:15:15  »
Vi var beslutna att först inte ha pooltak, men ändrade oss sent i processen. Jag kan klart säga att vi är mycket nöjda med det beslutet då det ökar antalet bad flerfaldigt. De dagarna som inte är toppen, som i morse när vinden ligger på och det är 16-17 grader, ja då är det fortfarande 30 grader och vindstilla under taket. Det blir som ett litet badhus, men otäckt dyra är de. Vi valde efter mycket efterforskning ett Popp7 från Pool sweden, känns mycket bra i kvalitén och baren skjuter lätt undan de på egenhand från en sida.

13
Markpooler. / SV: Justera djupet på poolen under byggnation
« skrivet: augusti 05, 2019, 23:02:13:13  »
Det går inte göra ett trappsteg som går runt hela poolen ner till poolens nivå?

14
Markpooler. / SV: Jättemycket hjälp!
« skrivet: augusti 04, 2019, 13:04:19:19  »
Angående din lampa så borde du nog sänka poolnivån igen, skruva ur den förskruvningen som inte används och dra på några varv gängtejp alt någon loctite-variant innan återmontage och fyllning. På sandfiltret hade jag, utan att veta, gått på fyllnadsnivån hellre än vikten i kg.
Det borde ju hå att både fylla och reducera mängden sand senare också utan för stora ingepp.

15
Markpooler. / SV: Borrning av platta med helgaveltrappa?
« skrivet: augusti 02, 2019, 07:56:11:11  »
Om jag förstår dig rätt;
Det är ingen idé att att borra hål i hörnen på plattan och sedan bygga trappan ovanpå. Hålen är därför att kunna låta kondens och regnvatten/ skvätt som letar sig in mellan liner och vägg rinna ut i dräneringen. Har du svetsad liner är det väl bara kondens. Bygg trappan, borra sedan hål där du kommer åt, gör du även ett på varje mitt så tillför det inget negativt heller. Jag borrade snett ut för att mynningen skulle hamna närmare dräneringen, går säkert lika bra rakt ner ::)

16
Markpooler. / SV: Tjällden pool
« skrivet: juli 21, 2019, 21:28:31:31  »
Har läst att någon annan gjort så och var av den bestämda åsikten att det var inga problem. Själv tycker jag det låter lite ”svampigt” och risk att fiberbetongen ger med sig. Jag sågade först horisontellt med en sänksåg( offrade en klinga) och sågade sedan rakt ner med en grensåg, blev riktigt bra! Gott att kunna dra stumt mot betongsargen!

17
Markpooler. / SV: Spricka i plattan, problem..?
« skrivet: juli 18, 2019, 08:52:14:14  »
Oavsett om plattan har spricka rakt igenom så är det ju armering i, och inget annat att göra än att ev spackla, täcka med matta och line och sen glömma O0

Betongplattan i en pool har väl ingen bärande funktion utan mest för att vara tung och ge en bra botten.

18
Markpooler. / SV: Poolbelysning, någon Elkunnig?
« skrivet: juli 18, 2019, 08:47:41:41  »
Mina pool-led kräver en trafo till varje lampa. Med en kraftigare trafik till båda så blinkar båda lamporna bara. Inget ens elektrikern kunde förklara, så mitt tipps är att köra på en till varje så slipper du massa felsökning och ev omdragning.

19
Markpooler. / SV: Jetstream/Jetswim bra eller dåligt?
« skrivet: juli 17, 2019, 16:42:59:59  »
Vi har precis fått igång vår, en merida 3, säljs av popkungen tjälldens mfl. Funkar bra till sim och barnen gillar den. Du crawlar inte någon högre hastighet idén,
Mer för långdistans. Låter förvånandsvärt lite. Såg att även byggmax säljer jetswim aggregat nu:)

20
Markpooler. / SV: Är min linern för stor?
« skrivet: juli 13, 2019, 17:09:00:00  »
Är det en tjälldens stomme och liner är det säkert inga problem. Var också orolig för mina höjder men det är bra töj i linern. Gissningsvis är höjdmåttet i linern i underkant. Var noga med att fördela linern på mitten av båda kortsidorna, där fick vi störst skillnad.

Sidor: 1 [2] 3 ... 11
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag