CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Viggen

Sidor: [1]
1
Teknik / Julas värmepump från Anslut
« skrivet: juni 28, 2010, 23:42:41:41  »
Någon som har någon erfarenhet från Julas Poolvärmepumpar från Anslut? http://www.jula.se/poolvarmepump-4400-w-137249
Har endast solvärme idag till min Pool Capri från Weka och vill ha någon form av extravärme då solen lyser med sin frånvaro.

mvh
Simon

2
Ovanmarkspooler / Pump och filter från J&F Fritid
« skrivet: juni 28, 2008, 17:40:21:21  »
Då var det jag igen.
Då min Capri pool kom utan pump och filter funderar jag på det paket som J&F Fritid har med 750W pump och 45kg filter.  Är det någon som har erfarenhet av denna pump och filter?  Och om ni tror att det räcker med 45 kg sandfilter till Capri poolen som är på c:a 10m3?

m.v.h
/Viggen

3
Ovanmarkspooler / Bygga Pool Capri från Bauhaus
« skrivet: juni 27, 2008, 10:58:39:39  »
Hej,
Håller på att sätta ihop en pool Capri från Bauhaus.  Finns det någon med erfarenhet av detta?  Jag har problem med passningen av bitarna.  Jag får tvinga dem på plats med hjälp av skruvtving och raka järn för att de ska kunna slås ihop.  Ni som har byggt denna pool får mer än gärna komma med tips.
/Viggen

4
Ovanmarkspooler / Hur jämt måste underlaget vara?
« skrivet: juni 25, 2008, 22:11:21:21  »
Hej,
Har varit inne på det här forumet mycket och har nu köpt en Pool Capri från Bauhaus som jag hållr på att sätta upp.  Jag har nu kommit till stadiet med stenmjöl (under det har jag c:a 15cm makadam).  Jag håller på att jämna till stenmjölet och har hjälp av laser och vattenpass.  Nu till min fråga, hur noggrann måste man vara?  Jag har mätt med laser och avvikelsen är max 1,5 cm vart jag än mäter.  Räcker det?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag