Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Poolisen

Sidor: [1]
1
Teknik / Klorautomat och cirkulation
« skrivet: maj 25, 2015, 21:42:44:44  »
Drog igång klorautomaten idag för första gången. Läser i instruktionen att den måste tömmas vid driftstopp eller vinterstängning??!!

Innebär det att man måste låta cirkulationen gå dygnet runt? Det kan man ju vilja göra av andra skäl ändå. Men vill ändå veta vad som gäller.

Någon som vet?

Läs i kursiv stil på länken:
http://www.badbutiken.se/Dynamics/web-doc/poolinstruktioner/del-5-poolvard-och-kemi/5-2_klorautomater.pdf

Rätt tydligt att den kräver cirkulation. Men det borde vara viss skillnad på vinterstängning och ett driftstopp?

2
Markpooler. / 28X145 som poolsarg?
« skrivet: mars 26, 2015, 12:34:36:36  »
Har en folkpool classic som byggs in i trädäcket. Har tänkt att inte ha någon poolsarg i den sanna bemärkelsen utan bara lägga lite bredare (28x145) trallplank två varv närmast poolen.

Tanken var att ha ett överhäng på typ 2,5 cm, men funderar på om trallplankan klarar 2,5 cm utan stöd? Finns det någon risk att den knäcks på längden?

Någon som har erfarenhet?

3
Markpooler. / Nu verkar det vara dags...!!!
« skrivet: augusti 21, 2014, 21:51:25:25  »
Har läst trådarna och inläggen i ett drygt år, men nu har vi tagit in offert från Folkpool. En Classic 4x6 verkar det bli, har förlikat mig med tanken på trästomme. Den har nackdelar men även många fördelar så nu känns det ok.

Däremot funderar jag en del på hur man ska tänka kring val av värmepump, sandfilter etc. I offerten är det Folkpools standard, hur är dessa egentligen? Är det något man ska lägga lite extra pengar på? Det går ju att byta relativt enkelt i efterhand men då måste man ju ut med lite mer pengar istället för att lägga på några extra tusenlappar i den stora kalkylen .

Ni som köpt Folkpools standardpaket, är det något ni skulle gjort annorlunda?

Tar gärna emot tips kring el-installation, dessutom blir det förmodligen 10-15 meter mellan pool och VP etc. Något man bör tänka på där?

Tack på förhand!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag