CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Charlie_

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / Renovera pool - bottenmatta
« skrivet: juni 15, 2021, 12:08:13:13  »
Håller på att fixar till moderns gamla doughboy pool. Ska byta liner och undrar lite över bottenmattor och så. Vår botten består bara av sand och sen byggplast under linern, många verkar lägga någon typ av matta under linern också så jag funderar lite på detsamma. Men vad är fördelen med det egentligen? Och vilken matta ska man använda, billigaste konstgräset på Bauhaus?

2
Ovanmarkspooler / Trädäck över poolkant
« skrivet: mars 09, 2021, 09:21:32:32  »
Har en äldre ovanmarkpool där jag ska lägga om trädäcket i vår/sommar. Nuvarande slutar ett par cm från plåtkanten men jag skulle vilja lägga så att det går över kanten istället. Har sett en del på forumet och på nätet som gjort detta och undrar hur ni konstruerat det. Ska man bygga en kant som går upp över nuvarande sarg, ersätta sargen med trä som "matchar" däcket, ta bort sarg och bygga däck över men ej fästa i sarg? Helst vill jag ju att det ska gå plant ut utan någon upphöjning som stör. Höjdmässigt är nuvarande däck nån centimeter högre än sargen och helst ska nya vara i samma höjd.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag