CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - PeeGee

Sidor: 1 ... 10 [11]
101
Pooltäckningar / Pooltak till 7 x 3.5 meter?
« skrivet: juni 25, 2014, 23:24:33:33  »
Hej alla,

Är det någon som känner till någon leverantör som har pooltak till poolstorlek 7 x 3.5 meter?

Dom flesta har såklart till 8 x 4 meter, vilket känns onödigt både för plånbok samt trallyta. Jag tycker att 7 x 3.5 meter börjar bli en rätt vanlig storlek, så det borde finnas någon/några som levererar detta.

Tack för ordet!

102
Markpooler. / SV: Niveko eller annan PP-pool i Stockholm!
« skrivet: juni 25, 2014, 23:11:35:35  »
Hej alla,

En liten fundering kring installationen. Efter att man har fyllt poolen och återfyllt runt om, hur lång tid har man på sig att koppla in tekniken?

I mitt fall så ska jag bygga trall runt om, och i ena änden ska ett nytt poolhus upp som ska innehålla att teknik. Blir lite moment 22 på allt i denna fas känner jag, för jag kan inte återfylla utan att samtidigt fylla på vatten. Jag kan inte förberedda reglar, trall och poolhus innan återfylningen är gjord.

Blir man tvungen att sätta upp tekniken provisoriskt någonstans, eller gör det inget om poolen står med vatten utan cirkulation under en period?

Lite samma visa är det när det gäller säkerheten känner jag, blir svårt att få upp pooltaket innan man har reglar osv på plats. Vad gör man för att säkra under tiden?

Hur har ni gjort?

103
Markpooler. / SV: Niveko eller annan PP-pool i Stockholm!
« skrivet: juni 07, 2014, 20:29:59:59  »
Stort tack för information och tips Rasmus!

104
Markpooler. / SV: Nivekopool i Stockholm!
« skrivet: juni 01, 2014, 22:12:58:58  »
Hej alla,

Har följt råden från er på forumet och även kollat andra leverantörer av PP-pooler, dock fortfarande mycket att reda ut känner jag.

Är det någon som jämfört PP-leverantörer sedan tidigare, som har erfarenheter att delge? Är det det någon som jämfört och kan berätta om för och nackdelar med dom pooler som tex levereras av Niveko, Poolnet och Poolteam/Luxlama?

105
Markpooler. / SV: PP pool
« skrivet: maj 21, 2014, 21:11:36:36  »
Mycket intressant information, står precis inför ett ev köp av PP-pool.

@Lars: Du frågar om pooltak, har det någon påverkan? Personligen så kommer vi att välja vit pool, antar att detta fenomen kanske är svårare att få då?

106
Markpooler. / SV: Nivekopool i Stockholm!
« skrivet: maj 04, 2014, 11:53:23:23  »
Stort tack för värdefull information.

När det gäller produktval så har jag försökt läsa på massor om PP-pooler, och min uppfattning är att poolerna från Niveko verkar hålla mycket god kvalité och tycks få mycket beröm av tidigare köpare. Har även kollat en del på Poolnet's produkter, som också verkar vettiga.

Det som verkar lite lurigt är att hitta likvärdiga/motsvarande leverantörer i Stockholm, Nivekos närmaste verkar vara Stenings i Strängnäs och jag har inte hittat mycket information eller andras erfarenheter om dom.

Jag får som sagt jaga vidare och kolla med dom leverantörer jag lyckas hitta, går ju även att anlita leverantörer i södra delarna av landet även om det såklart vore praktiskt att kunna åka förbi eventuell butik lokalt.

107
Markpooler. / Niveko eller annan PP-pool i Stockholm!
« skrivet: maj 01, 2014, 22:30:47:47  »
Hej alla,

Min familj och jag går i funderingar på att införskaffa en pool i år, och har fastnat lite för Nivekos produkter då dom verkar fina och smidiga att installera.

Några funderingar som jag klurar på är om det tex lönar sig att köpa en plug and play pool med alla teknik klar istället för att låta en entreprenad koppla in allt? Någon som jämfört priserna? Niveko har även ett alternativ att köpa hela teknikrummet klart som en separat enhet om man väljer en vanlig skimmerpool, det kanske också är ett bra alternativ?

Vi bor i stockhomstrakten och vad jag förstår så är det då Stenings som gäller för Nivekopooler, är det någon som har erfarenhet av dessa?

Mvh / Patrik

108
Byggtrådar / SV: Byggstart pp-pool
« skrivet: juni 10, 2013, 20:11:26:26  »
Toppen, tack för tipsen killar!

Då har jag lite att utgå från, jag finns i stockholmstrakten så jag bör kanske hitta någon mer lokal förmåga. :)

Mvh / Patrik

109
Byggtrådar / SV: Byggstart pp-pool
« skrivet: juni 09, 2013, 22:27:52:52  »
Hej Peter,

Min familj och jag går i precis samma tankar som ni gjorde, dvs ge barnen lite mer badutrymme. Jag är precis som du inne på en PP-pool för att det verkar väldigt praktiskt, och jag undrar därför var du vände dig för poolköp samt entreprenad? Din installation verkar ha gått väldigt fint, och det är något liknande jag skulle behöva för att stilla ångesten för hela projektet något. :)

Mvh / Patrik

110
Ovanmarkspooler / SV: Intex sequoia info mm.
« skrivet: juli 01, 2009, 15:56:45:45  »
Hej Pågen,

Mkt trevligt, är själv inne på samma spår. Precis som du säger så smälter rubr. pool in ganska så väl vid terassen. Du har inte lite bilder på hur det blev hos dig?

En fråga, går det bättre att ha denna pool kvar ute under vinterperioden än som "vanliga" Intexpoolerna?
Känns som metallväggar osv gör den lite mer stryktålig, även om jag läst att andra på forumet har sina "vanliga" ute över vintern också!

/ PG

Sidor: 1 ... 10 [11]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag