CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Gordon Liddy

Sidor: 1 2 [3]
21
Vatten och kemi / SV: Grumligt vatten
« skrivet: juli 01, 2014, 21:16:12:12  »
Testa Bayrol Superklar. Det är riktigt bra!

22
Man ska absolut ta upp poolstädaren när man inte använder den.
Även om den är gjord för att vara i vatten kommer livslängden förkortas avsevärt ifall man har den i hela tiden.
Kloret i vattnet sliter på materialet och det är en väsentlig skillnad på att sänka ner städaren i vattnet i 2 timmar per dygn mot att ha den i hela tiden.

23
Vad gäller filterglas är det en enorm skillnad mellan olika fabrikat. Det bästa är överlägset sand men flera olika sorter är långt sämre. Det är absolut värt att kolla upp hur väl de filtrerar (storlek på partiklar). Skillnaderna i pris är också stora men hänger ganska väl ihop med hur effektivt glaset är.

24
Markpooler. / SV: Poolproblem. läckande liner?
« skrivet: juni 04, 2014, 15:33:35:35  »
Det finns även snap in-lister för väggmontering och då behöver man inte demontera ev. trädäck eller kantsten. Det räcker med att skära bort den gamla linern och montera listen så högt upp som möjligt på poolväggen,förutsatt att det finns något att skruva i under. Man behöver dock tänka på att beställa linern för väggmonterad snap in.

25
Ovanmarkspooler / SV: Jf storpool
« skrivet: april 28, 2014, 16:33:56:56  »
Varför kan inte cirkulationspumpen gå hela dygnet??
En anledning till att inte köra pumpen dygnet runt är att ifall vattnet cirkuleras på dygnets kalla timmar så kyls vattnet ner snabbare än ifall det står stilla. Jämför hur det är ifall man rör i en gryta med kokande vatten.

26
SpaForum / SV: Locket av?
« skrivet: mars 15, 2014, 13:43:21:21  »
Nej. Du behöver inte ha locket av när du har behandlat vattnet med aktivt syre.

27
SpaForum / SV: Gult klegg på kanterna och luktar ibland unket
« skrivet: mars 14, 2014, 18:00:52:52  »
En vanlig orsak till feta och missfärgade avlagringar i vattnet är hudkrämer och hårvårdsprodukter.
Framförallt hudkrämer har en förmåga att lösa ut sig från huden även ifall man har duschat innan bad, vilket man alltid ska göra för att minska mängden bakterier som tillförs badvattnet.
Bakterier i sig kan också vara en anledning till dåligt vatten och ifall man duschar minskar man mängden bakterier på kroppen med 95%.

28
Markpooler. / SV: Rimlig mönsterpassning på liner?
« skrivet: mars 13, 2014, 11:54:21:21  »
Ny här på forumet som medlem, men har roat mej mycket med att läsa tidigare.

Det är helt rätt som JoelKil skriver angående mönsterpassningen. När en liner tillverkas kommer de olika arken av värmen att röra sig och att få en exakt mönsterpassning är i princip omöjligt.
Har man en mosaik-mönstrad liner och den är rätt i början kan man mycket väl få en förskjutning med en ruta efter ett par meter.
Detta är inget konstigt men jag tycker nog att den som sålde poolen/linern skulle, åtminstone för sin egen skull, informerat om att detta kan uppstå.
Sen är det också så som någon annan skrev knappast något man tänker på eller ens lägger märke till när poolen är vattenfylld.

Sidor: 1 2 [3]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag