CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - HasseA

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Frostplugg till skimmer
« skrivet: augusti 19, 2007, 18:43:30:30  »
Till alla in och utlopp finns det ju frostpluggar. Det jag undrar är om det finns någon form av fyrkantig plugg till skimmern mot poolen. Om så skulle man kanske inte behöva sänka vattennivån inför vintern.

2
Uppvärmning / Värmepump fråga
« skrivet: maj 29, 2007, 15:58:21:21  »
När det gäller L/L värmepumpar pratar man om Inverter contra ON/OFf pumpar. Vad är det som gäller för en Luft/vatten pump. Jag har en Europac+. Är den av typen ON/OFF?  Den verkar gå till den inställda temperaturen  uppnås (plus lite till verkar det) innan den stannar, går den då hela tiden max? Spelar detta någon roll ? Fungerar alla L/V pumpar lika ?

/Hasse

3
Teknik / Jetstream problem
« skrivet: maj 27, 2007, 10:26:50:50  »
Hej

Har en Jetsteam i våran Octavia pool från Folkpool (ny för året). Den startas med någon form av lufttryckskontakt. Problemet är att när den skall startas på nytt efter 30-60 min så går det inte, ingen reaktion från pumpen, men om man trycker på en reset knapp i pumphuset så går den sedan att starta denna gång. Proceduren får upprepas nästa dag osv. Detta med att trycka på resetknappen kan väl inte vara normalt ? Någon som har en förklaring ?

mvh
Hasse

4
Teknik / Sandfilter
« skrivet: december 16, 2006, 12:45:08:08  »
Hej

Är ny poolägare och undrar om sandfiltret tömmas på vatten i samband med vinterstängningen, den står inomhus min 5 C. Poolen har ännu inte använts annat än för klorering inför vintern.
/Hans

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag