VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - gutebarnet

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Sand i poolen..
« skrivet: mars 15, 2010, 17:51:50:50  »
Hallå alla.
Börjar fundera lite på pool säsongen nu när snön börjar försvinna föra året var första sommaren med pool o hade sand på botten hela tiden dammsugade upp den men sen var den tillbaka gjorde backspolning (eller vad det nu heter rent sand filtret) flera gången men inget hjälpte, kollade att det inte var för mycket sand i det. finns det någon packning längs ner som kan ha hamnat fel.

snart är det bad igen.

2
Teknik / hur stark pump??
« skrivet: mars 14, 2009, 09:26:08:08  »
skall leda upp vattnet på garage taket för uppvärmning hur stark pump tror ni jag behöver är ca 10 meter från poolen upp till taket, blir ca 300 meter slang där uppe.

3
Markpooler. / klä leca poolen med glassfiber??
« skrivet: februari 11, 2009, 15:22:38:38  »
har en kompis som kan fixa glass fiber som är till båtbyggen till bra pris, vad tror ni om att klä en leca pool invändigt med sånt??

4
Vatten och kemi / Caribbean Clear
« skrivet: december 12, 2008, 07:53:50:50  »
hallå!
Någon som har erfarenhet av Caribbean Clear? fundera på att köpa men undrar om det fungerar lika bra som dom lovar.

5
Markpooler. / leca pool
« skrivet: december 01, 2008, 11:22:11:11  »
Håller på att bygga en pool i leca 6x3 meter plattan är klar sen blir den nog inget mer i år. undrar vad skall man tänka på när man bygger poolen, vad har ni för erfarenhet av era misstag o era lysande idéer som fungerat bra? tänkte ta värmen igenom slang som skall ligga på garage taket hur många meter skall man ha för att det skall ge mycket värma. Vill inte ha massa klor i vattnet vad skall man använda då? kom gärna med tips till mig så vi får en skön bad sommar här på gotland....

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan