Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - topolino

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Betongpool med putsad/slipad betong
« skrivet: december 18, 2018, 23:38:39:39  »
Jag har fått rådet att bygga en betongpool utan mosaik och istället enbart ha råbetong som putsas/slipas. Någon som har erfarenhet av detta? Blir det bra, eller har det några större nackdelar? Jag är angelägen om att hitta en lösning som håller över tid.

2
Markpooler. / SV: Betongpool med mosaikbeklädnad
« skrivet: december 18, 2018, 23:36:51:51  »
Jag har pratat med flera olika som anser sig vara poolkunniga och som har varnat för att bygga betongpool med mosaik. Skälet är att det blir problem med mosaik som trillar av på vintern etc. Är det en relevant oro? Har du gjort något för att försäkra dig om att det inte händer? Eller är det något man måste leva med?

3
Pooltäckningar / Snyggt pooltak
« skrivet: december 13, 2018, 22:41:47:47  »
Pooltak verkar praktiskt, men jag tycker de flesta är ganska fula. Är det någon som har tips på ett lågt och snyggt pooltak eller annan lösning som är praktisk och snygg.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag