Allt om pool, Poolforum!

PoolForum - swimmingpooler => Markpooler. => Ämnet startat av: Lifsonny skrivet september 14, 2015, 17:48:48:48

Titel: Många funderingar
Skrivet av: Lifsonny skrivet september 14, 2015, 17:48:48:48
Hej Forumet, finns säkert svar på mina frågor men vill gärna ha allt samlat på ett ställe och har många konstiga frågor :)

Har köpt hus och fått en pool på köpet, Poolen är inte nedgrävd i marken utan står på marken samt ett pooldäck runt, när vi köpt huset så fick jag lite små info men inte mycket.

Förra ägaren sa att jag måste tömma vatten ner till första trappsteget och undrar om det verkligen är nödvändigt under vintern? blir det sån stor sprängnings kraft av isen att det kan förstöra kanterna? kan man köpa dunkar som trycks ihop eller liknande? för att tömma så mycket och sen fylla 25 Kubik vatten genom en trädgårds slang tar för lång tid! eller är detta ända sättet?

första vintern så tog vi bort poolskyddet under vintern, och hittade då X antal döda råttor och skit i poolen så andra vintern lät vi poolskyddet hänga kvar under poolplåten, allt vatten och is som smälte ner skadade poolskyddet lite och vill inte göra så igen, så undrar då hur ni gör för att slippa döda råttor samt ett bra vinterförvaring?


Tack på förhand!
MVH Robbin