Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - ninan

Sidor: [1]
1
Övriga frågor! / SV: Plocka ur poolbemysning vid vinterstängning?
« skrivet: september 30, 2018, 11:07:30:30  »
Ja om det fryser ner till lamporna så bör man ta ur dom. Vissa poolare har en meter is i poolen i ett halvår...... I stockholm är det riskfritt att låta dom sitta kvar.
Låter ju bra då Aqvisdecket är isolerat och att vi bor i Linköping och har ungefär samma klimat som ni. Jag tror jag chansar i år.

2
Övriga frågor! / Plocka ur poolbemysning vid vinterstängning?
« skrivet: september 29, 2018, 09:27:04:04  »
Hej
detta är mitt första år med vår riktiga pooltäckning med Aqvisdeck och nu funderar jag på om man behöver plocka ur lamporna alls. Jag har ingen aning om hur poolen kommer reagera på värme o kyla men enda alternativet för oss är att i så fall sänka ner dem till botten då kabeln hindrar att vi har Aqvisdecket på plats. Vi har en betongpool på 4x9meter från PoolStore o lamporna sitter ju en bit ner. Jag sänker vattennivån  till i höjd med breddavloppet men inte djupare än så.

Vad tror ni, vågar man prova?

3
Vatten och kemi / Vad är det värsta som kan hända?
« skrivet: oktober 01, 2017, 10:45:53:53  »
Det är vårt första år med pool och vi har en Thermopool(Poolstore) på 4*9meter. Måste stänga poolen nu för vi skall bygga ett isolerat attefallshus med poolutrustningsrum där utrustningen nu står. Byggarna kommer om en vecka ca 5 Oktober. Vi har 14-15 grader i poolen nu.

Vi rengjorde ordentligt igår och nu återstår kemikalier, pluggning och avstängning. Vi kör med klor. Vi har också avisdeck vilket innebär att vi har ett isolerat tak över poolen även på vintern. Jag tänker två alternativ:
1. Bara stänga ner o ta hand om allt i vår.
2. Sätta i en cirkulationspump i poolen tills tempen är lägre och tillsätta kemikalierna när vattnet nått en lägre temp.

Vad anser ni att jag borde göra?

Nästa år är det enklare för då har vi isolerat poolrum med avlopp osv  :)

4
Säljes / SÅLD. Posolskydd Walu Pool Starlight grå 4,4x9,4
« skrivet: september 16, 2017, 14:10:39:39  »
Nästan nytt poolskydd (använt ca 3 månader) inköpt på Poolstore.
Anpassat för vår pool som är 4x9meter. Går också att korrigera nedåt på längden om man vill ha ett mindre skydd. En ensam person klarar av att veva in och dra ut skyddet.
Nypris 30800kr.

https://www.poolstore.se/walu-pool-poolskydd/#catprodukterdesc




Finns utanför Linköping.

Kom med ett bud.
ninan675@hotmail.com
0707-700298
Nina



Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag