CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - PeeGee

Sidor: 1 [2]
11
Teknik / Bilder och beskrivning av teknikrum!
« skrivet: juli 10, 2014, 02:27:06:06  »
Hej alla,

Vore det inte väldigt fint med en fast undertråd eller "sticky" i rubricerande ämne?

Som novis inom detta ämne, och precis inför ett uppstart av ett poolbygge så är detta verkligen ett ämne som skrämmer en lite. Detta rum är ju faktiskt en avdelning som berör både rörmokare och elektriker, så allt underlag man kan få med sig är av stor vikt.

Att ha en samlad tråd med bilder, beskrivningar, tips, flödesscheman och annat tror jag skulle hjälpa många nya och befintliga poolare.

Även om det inte blir en fast undertråd, så vore jag ytterst tacksam om ni som orkar dela med er av erfarenheter från era teknikrum gör det.

Tack för ordet!

12
Övriga frågor! / Skydda stenläggning under poolbygge!
« skrivet: juli 08, 2014, 23:31:10:10  »
Hej alla,

Är det någon som har något tips på hur man kan skydda stenläggningen man har under poolbygget? Vi har marksten på hela vår framsida, så vi kommer att behöva låta en en minilastare åka fram och tillbaka från baksidan till gatan med alla massor. Det känns som en bra idé att skydda stenen lite under denna period.

13
Övriga frågor! / Knappen till poolbelysningen, placering?
« skrivet: juli 03, 2014, 00:27:55:55  »
Hej alla,

Har en väldigt enkel undran, var placerar man lämpligast knappen till poolbelysningen? Var har ni placerat knappen/dimmern, i teknikrummet, inne i huset, vid poolen, var?  :)

14
Pooltäckningar / Pooltak till 7 x 3.5 meter?
« skrivet: juni 25, 2014, 23:24:33:33  »
Hej alla,

Är det någon som känner till någon leverantör som har pooltak till poolstorlek 7 x 3.5 meter?

Dom flesta har såklart till 8 x 4 meter, vilket känns onödigt både för plånbok samt trallyta. Jag tycker att 7 x 3.5 meter börjar bli en rätt vanlig storlek, så det borde finnas någon/några som levererar detta.

Tack för ordet!

15
Markpooler. / Niveko eller annan PP-pool i Stockholm!
« skrivet: maj 01, 2014, 22:30:47:47  »
Hej alla,

Min familj och jag går i funderingar på att införskaffa en pool i år, och har fastnat lite för Nivekos produkter då dom verkar fina och smidiga att installera.

Några funderingar som jag klurar på är om det tex lönar sig att köpa en plug and play pool med alla teknik klar istället för att låta en entreprenad koppla in allt? Någon som jämfört priserna? Niveko har även ett alternativ att köpa hela teknikrummet klart som en separat enhet om man väljer en vanlig skimmerpool, det kanske också är ett bra alternativ?

Vi bor i stockhomstrakten och vad jag förstår så är det då Stenings som gäller för Nivekopooler, är det någon som har erfarenhet av dessa?

Mvh / Patrik

Sidor: 1 [2]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag