CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - aunnr1

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / J o F ändringar i poolen
« skrivet: juni 30, 2017, 11:05:38:38  »
Då var det dags att beställa en pool
Jag har väl mer eller mindre bestämt mej för en stoorpool 10,1-5,5m

men jag har några frågor till er som byggt sådana pooler,

Hur är duken skuren? skulle det gå att göra långsidorna raka,
Naturligtvis måste man stötta upp dom på ett alternativt vis som är tillräckligt hållbart, men kan man göra det för dels vinylduken dels går det att använda botten skenorna som man ställer plåtarna i,
om man gör någon form av stöd vägg så kanske man inte behöver använda botten skenorna eller listerna?" vad man nu skall kalla dom " på långsidorna.

O sen hur är det med dom lister som man låser duken med på ovansidan går dom att montera på en rak kant,

o till sist dom trådar som jag läst så verkar det som att det blir över ganska mycket duk på ovansidan, skulle det finnas duk kvar till att göra poolen 10cm djupare,

Nu vet jag inte om det är värt att göra dessa ändringar på poolen men jag funderar på att om det går o inte är för besvärligt så kanske jag provar att göra en eller alla dom ändringarna

jag skulle vara tacksam om någon som har byggt stoorpool hade någon tanke om mina frågor

Anders

2
Ovanmarkspooler / pooltrappa i storpool
« skrivet: april 14, 2017, 10:22:58:58  »
Jag kommer att bygga en pool i sommar o lutar lite åt en storpool 9,1*4.5 men har inte bestämt mej än, men det får nog bli den typen av pool för det är en ganska billig variant som går snabbt att montera upp.
Men jag funderar om det inte skulle gå att montera en utanpåliggande trappa till linerpool i en sådan, det kommer ju att innebära att man låser alla rörelser av poolen på den sidan man sätter trappan men alla andra sidor blir lösa.
Men jag vet inte om poolduken kanske inte håller för ett sådant montage, men det går ju i andra pooler av liknade konstruktion.
Jag tror ju att man blir tvungen att avlasta trappan så att den klarar av den dragande lasten som plåtarna skulle ha tagit men det borde väl gå att göra med någon balk konstruktion.   Vad tror expertisen skulle det vara möjligt eller finns det något som jag missat som gör detta ogörligt.
Skulle vara kul om någon som byggt nåt liknande kunde dela med sig av sina erfarenheter på detta


3
Vatten och kemi / testutrustning
« skrivet: februari 22, 2013, 16:20:45:45  »
Hej jag har hållit på o försöka hitta någåt enkelt o tillförlitlig sätt att hålla koll på poolvattnet, jag har provat dom vanligaste det skrivs om men ingen av dom känns särskilt bra eller tillförlitliga. Jag vet inte hur andra resonerar om detta men det verkar som att väldigt många är väldigt prismedvetna, kanske tillomed lite snåla,,,om man nu är beredd att satsa lite mer på en testutrustning, så vad finns det för grejer att få tag på o vad kann sådant kosta?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag