CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Vero

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Cirkulationen i poolen fungerar dåligt
« skrivet: augusti 03, 2010, 16:28:21:21  »
När vi flyttade till hus fick vi en liten rund pool på köpet. Vi var med och vinterstängde den på hösten och fick en snabb genomgång om ditt och datt som vi inte kommer ihåg nåt av.

Förra sommaren fungerade den bra, och grannarna berättade att vi förmodligen använt poolen mer under den sommaren än de som bodde där innan gjort totalt sedan de anla poolen.

I år däremot fungerar ingenting, och vi vet ju ingenting om hur man sköter en pool heller egentligen, så frustrationen börjar växa.

För det första undrar jag om det kommit in luft i systemet när vi kopplade ihop den eller nåt, för det är sån dålig cirkulation. Vi har en automatisk dammsugare, men den fungerar inte (munstycket släpper från botten, och dammsuger därför inte botten som den ska, utan tippar upp) i år. Vi har försökt dammsuga med en dammsugare som man får hålla på och borsta med själv, men det känns mest som att jag rör runt allt skräåp och poolen blir alldeles grumlig. Förmodligen är den inte särskilt effektiv eftersom suget är så dåligt, jag känner knappt att det drar när jag sätter fingret vid munstycket eller ens vid poolens utlopp.

Det kommer knappt in nåt vatten i poolen heller ur insprutningsmunstycket (ursäkta hemsnickrade facktermer) och vattnet som väl sprutar in ser grumligt ut det också.

Jag har försökt backspola sandfiltret, men det är inget tryck då heller, så det verkar knappast hjälpa.

Är det nån som har nån aning om vad vi har gjort för fel?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag