CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - JohanP

Sidor: [1] 2
1
Pooltäckningar / SV: Snyggt pooltak
« skrivet: januari 12, 2019, 19:39:42:42  »
Jag har ett leia som vi fick monterat i år och måste säga att det är extremts stabilt och ser ändå schysst ut. Jag köpte varianten med skena på ena sidan bara och var lite skeptisk till det men måste säga att jag inte ångrat mig en sekund. Hade innan ett pooltak från det billigare sortimentet och det upplevs som rena skräpet jämfört med detta från gullberg & jansson. Tror du ska ta säljsnacket med att poop taket är mycket stabilare med en nypa salt då jag har svårt att se att man kan göra det med rejälare profiler utan att det ser ut som en takstolskonstruktion till ett lager.

2
Vatten och kemi / SV: Zodiac ph perfect & chlor perfect
« skrivet: juli 27, 2014, 09:24:33:33  »
Får du någon ordning på dina? Om jag ställer värdena som rekomenderat så blir klor värdet skyhögt. Hur har du din inställd?

/johan

3
Övriga frågor! / SV: Poolpumpen låter en hel del
« skrivet: juni 15, 2014, 19:27:48:48  »
Hej
Om den har gått så pass länge utan att du har fått ut luften ur systemet så är det garanterat otätt någonstans på sugsidan. Kolla alla kopplingar och skarvar samt efterdra de kopplingar du kan.
Kom på en sak till, det kan vara kavitation, prova att strypa trycksidan lite så du inte har högre flöde ut ur pumpen än in.

4
Vatten och kemi / SV: Fläckar på botten
« skrivet: maj 11, 2014, 08:59:12:12  »
Tror jag har samma problem som dig så tänkte prova din variant. Sänkte du klorhalt eller något liknande innan du hällde i syran?

5
Vatten och kemi / Zodiac ph perfect & chlor perfect
« skrivet: april 05, 2014, 18:18:52:52  »
Är det någon som har eller har haft dessa doserpumpar och har några erfarenheter av dem?

6
Vatten och kemi / SV: Hur mäter ni ert poolvatten?
« skrivet: juli 28, 2012, 09:27:48:48  »
Jah har en autocheck 3 från pahlen, den är faktiskt riktigt bra. Hade från början stickor, bytte till tabletter när jag tyckte att stickorna mätte konstigt. Men tröttnade snart på tabletter då jag tyckte det var svårt att se färgskillnaden. Efter detta köpte jag en Aqua check men den var om möjligt ännu sämre då värdena varierade väldigt från gång till gång. Trodde då först att jag hade fel på vattnet och började häva i en väldans massa olika medel utan framgång. Tillslut så köpte jag autochecken och efter det så känns det som man får fram trovärdiga värden. Så denna väska kan jag verkligen rekomendera.

7
Pooltäckningar / SV: Klasik Smart B från Idealcover
« skrivet: juni 16, 2012, 20:02:02:02  »
Jag har ett klasik smart a som jag monterade i våras. Hittils vill jag säga att jag är jättenöjd med både kvalitetsintryck, skenor, detaljer och finnish. Jag valde till en sidodörr så det går att gå in från både sidan och gavlen då taket är ganska lågt så använder vi ej gaveldörren utan endast sido skjutdörren.

8
Vatten och kemi / SV: Autocheck III
« skrivet: maj 31, 2012, 19:15:48:48  »
Köp en autocheck III i stället det är en prylbögs bästa vän. Jag mäter vattnet ofta nu bara för att det är roligt!!

9
Vatten och kemi / SV: Autocheck III
« skrivet: maj 31, 2012, 19:06:42:42  »
Jag bor i ett litet samhälle strax utanför kalmar.

10
Vatten och kemi / SV: Autocheck III
« skrivet: maj 29, 2012, 19:32:26:26  »
I och med att ingen verkar ha erfarenhet om denna apparat så kan jag bara meddela att jag redan är stormförtjust i den. Den kan allt och är idiotsäker samt att jag verkligen litar på värdena den visar. Tidigare har jag använt stickor, tabletter och aqua check och det går inte ens att jämföra samma dag. Aqua check har visat alkanitet 200 så jag har jobbat med att sänka detta utan framgång. Idag tog jag provet med autocheck III och hoppsan, alkanitet 57 så nu är det väll till atthöja igen.......

Sidor: [1] 2
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag