CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Bappelsinmannen

Sidor: [1]
1
SpaForum / Fråga till Johan Märsta och Rickard!
« skrivet: augusti 18, 2016, 20:04:06:06  »
Hej på er, jag funderar lite här, jag köpte ett Denform Spa för 4 år sedan från Bahaus och för vår del var det ungefär vad vi hade råd med just då (30k), under den här tiden som vi har haft badet har jag fått köpt ett nytt lock för 7k och nu sist en pump för 4,5k. Vad är normalkostnaden för ett spa från en välrenommerad till tillverkare i underhåll på säg en tio-års period? Måste man byta pump, lock etc? Jag är uppe i 41k nu men räknar kallt med att inte behöva fixa några större grejor dom närmsta 5 åren, skulle jag ha köpt ett spa för säg 80k, och haft samma kostnader skulle jag vara aningen besviken. Vad tycker ni?

Mvh Nisse

2
SpaForum / Pumpen har gett upp,hjälp!
« skrivet: augusti 14, 2016, 10:45:43:43  »
Pumpen låter illa och läcker vid axeln, någon som vet var man kan köpa en ny alternativt en ersättningspump av annat märke men med samma mått för anslutningarna?
Mvh Nisse

3
SpaForum / Piratfilter Camargue Rimini?
« skrivet: augusti 18, 2013, 09:35:49:49  »
Hej, var förbi Bahaus och tänker köpa ett nytt filter och höll på att svimma, nästan 1200 spänn för ett pappersfilter!!!
Någon som kan tipsa om var man kan få tag på piratfilter?

//Nisse

4
SpaForum / Sänka ner spabadet i altangolvet, hur fästa locket?
« skrivet: januari 27, 2013, 08:06:38:38  »
Hej, jag skall till sommaren bygga ut altangolvet och tänkte ha spa't nedsänk i samma nivå som golvet, hur har ni andra gjort för att låsa locket mot spa't? Idag så sitter ju knäppena en bit ner på sidan av spa't och det blir ju svårt att komma åt.

//Nisse

5
SpaForum / Inlopp Bahaus Rimini spa
« skrivet: oktober 04, 2012, 21:13:16:16  »
Hej, har precis startat upp spa't men undrar ordet inte saknas en del på inloppet till filtret, det är två rördelar som löper i varandra som sticker upp vid inloppet ovanför filtret men det sitter inget "grovfilter" ovanpå. Det är skitdåligt med bilder i instruktionsboken så jag vet inte hur det ska vara.
Sedan undrar jag hur ni andra har gjort med ansluningskabeln, jag fick såga ur en bit i panelen i nederkant för att få ut den?
Ser iallafall fram emot premiärdoppet imorgon efter jobbet.

//Nisse

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag