CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Haga 9

Sidor: 1 ... 5 [6]
51
SpaForum / Köpa spabad
« skrivet: maj 12, 2016, 22:31:38:38  »
Hej ! Har ett uppblåsbart spabad men tänker nu köpa ett "riktigt" Var idag o kollade på ett Vita intrigue spabad hos Folkpool i Lidköping. Det verkar vara ett bra bad i min prisklass, Är det någon som har erfarenhet av ett sådant vore jag mycket tacksam om ni ville dela med er av synpunkter. 

52
SpaForum / SV: Spa som luktar klor
« skrivet: augusti 05, 2015, 08:12:44:44  »
Hej ! Först o främst vill jag tacka alla och främst dej Rickard som skapat detta fina forum.Detta är mitt första inlägg. Jag har sedan förra året ett uppblåsbart M-spa på 1200 liter och småningom blir det nog ett "riktigt" bad, Detta är mest ett test för att se hur det är att ligga och ha det gött i 39° varmt vatten. Och det är ju ljuvligt skönt, Nu till min fråga, Är det bättre att chocka med snabbklor tex.en gång i veckan än att ha veckoklortablett som jag har nu ?     

Sidor: 1 ... 5 [6]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag