Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - cobrarax

Sidor: [1]
1
SpaForum / Brom tabletter löser ej upp sig?
« skrivet: maj 18, 2018, 10:54:33:33  »
Hej!

Har kört med Brom  + aktivt syre ett tag istället för klor. Använder Spa Brom från Poolklubben. Frågan är om det är fel på Bromet?  Puckarna  som jag lägger i en dispenser blir aldrig helt upplösta de kan ligga i 3 veckor men ändå är inte hela bromet upplöst. Ska det vara så? Har Ph värdet någon betydelse?

Eric

2
SpaForum / Alessio (denform 61). Cirkulationsmunstycken, trasigt?
« skrivet: april 02, 2014, 10:42:33:33  »
Hej!
Har ett Bauhausspa, Alessio samma som Denform 61. När cirkulationspumpen går strömmar det vatten ur munstyckena i botten. Ur ett munstycke kommer det vatten och luftbubblor och det munstycket låter och väsnas ganska mycket. Håller man för munstycket blir det tyst, verkar som ljudet kommer inifrån spat. Från de antra munstyckena strömmar det bara vatten och är helt tysta. Hade en kille här från denform igår som kollade och sa att det är normalt, att det ska vara så. Jag var tyvärr inte hemma och kunde prata med honom. tycker det verkar konstigt. Ni som har Alessio är det så här på era span med?

3
Vatten och kemi / Vilken nivå på klor ska man ha?
« skrivet: januari 14, 2014, 14:12:51:51  »
Hej!
Nybörjare på poolkemi. Har ett utespa. Har testickor som visar 0 i klor. 1-3 är ok enl förpacknngen till stickorna. Är det de värden man ska ha? Eller kan man ha lägre värden om man har ozonrening?

4
SpaForum / ställa spa direkt på regelstomme
« skrivet: december 04, 2013, 16:26:07:07  »
Hej!
Impulsköpte ett spa Camarque Massimo från Bauhaus när det var extra billigt i helgen. Nu måste jag förbereda en yta att ställa det på, lite bråttom nu när vintern är på väg. Frågan är: kan man ställa spat direkt på regelstommen med 60 cc? Reglar 170x45.

5
Inomhuspooler / Liten uppvärmd badbalja
« skrivet: augusti 26, 2009, 00:33:17:17  »
Hej!

Tänkte riva bastun och sätta in ett kar c:a 180x160 cm som ska vara ständigt uppvärmt via husets bergvärmepump/poolstyrning. Behöver egentligen inga bubbelfunktioner och annat lullull utan endast ett reningsverk och ett lock. Tanken är att det ska kunnas användas som stort badkar i stort sett varje dag. Jag skulle uppskatta tips om hur man kan tänka sig att konstruera detta och var man kan hitta ett lämpligt kar för inbyggnad.

E

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag