CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - bruntefritzell

Sidor: [1]
1
Köpes / Barnsäkert poolskydd köpes!
« skrivet: juni 04, 2014, 11:02:07:07  »
Har en storpool från JF Fritid med måtten 7,6 x 4,5 meter. Söker lämpligt poolskydd som är barnsäkert som passar denna pool…

2
Ovanmarkspooler / Staga upp tömd pool över vintern?
« skrivet: november 26, 2013, 09:10:49:49  »
Hej
Då vi av olika skäl tvingas ha vår Storpool från JF fritid tömd denna vinter sägs det att man bör staga upp poolen inifrån så inte väggarna trycks in på vintern. När inte vattnet trycker emot så säger JF att risken finns.
Men hur ska jag lämpligast göra detta?

3
Ovanmarkspooler / Tömd pool på vintern, vad kan hända?
« skrivet: november 15, 2013, 14:02:20:20  »
En mindre begåvad poolbyggarfirma som skulle montera vår storpool från JF fritid (ovanmarkspool med liner) gjorde fel underlag så det blev fotspår när man badade. I slutet på sommaren bad vi dem helt sonika göra om jobbet, så vi tömde poolen. Då råkade dom ha sönder linern. En ny beställdes,och nu sägs det att det är för kallt ute för att montera den nya linern eftersom den påverkas av temperaturen. Vårt enda val är nu att vinterstänga poolen (lägga på plåtarna) på en tömd pool med "hängig" och trasig liner. Vad kan hända? Normalt sett tömmer vi ju inte poolen men nu har vi inget val. Måste vänta på varmt väder för att montera den nya linern.
Hjälp någon?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag