Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - dloow

Sidor: 1 [2] 3 ... 15
11
Pooltäckningar / SV: Tips på bra Pooltak
« skrivet: juli 09, 2017, 19:16:46:46  »
Edit /Admin

dloow är en missnöjd kund som förklarat mer om varför i sin byggtråd: http://www.poolforum.se/forum/index.php?topic=12943.msg101896#msg101896

12
Byggtrådar / SV: Tjälldén pool 4x8 Västerås
« skrivet: juli 09, 2017, 19:07:05:05  »
Så kom vi till pooltaket. Jag skulle kunna skriva en roman. Det köptes av Quality Pool & Spa.

Så här skrev jag på deras Facebook och google:

----------------
Extremt oseriösa. (=EXTREMT!!) Undvik!!!!!
Ingen respons på frågor och telefonsamtal. Försenad leverans. Helt oförstående hur en besviken och oroad kund ska hanteras eller bemötas. De tar INGET (NOLL) ansvar själva utan allt skylls på underleverantören. De låter dessutom sina polska underleverantör själv få ta hand om sina egna kunder.
De ger inga besked på några frågor. De ringer ej upp när de lovat. De kommer inte med några förslag på lösning hur jag skulle göra under tiden jag väntade på pooltaket.
Observera att Poolkaminsdrottningen är med på råd&röns svarta lista. Vet ej exakt hur dessa är kopplade till Pool&Spa. (Samma människor?)
Jag betalade allt i förskott. (DUM IDÉ) När jag påtalade att köpet skulle upphävas efter en månads försenad leverans och ingen levererad produkt så skulle jag "Skriva ett brev och förklara varför jag ville upphäva köpet" så skulle de "sitta ner och överlägga ärendet". Egentligen "visste de inte hur detta gick till eller hur lång tid handläggningstiden var" eftersom ingen bett att få avsluta köpet. De lovade att jag visst "skulle få tillbaka EN DEL av pengarna" om jag avbröt. Jag vågade naturligtvis inte avbryta. Till slut kom taket.
De ger ej önskad kompensation. Jag begärde 10%. Jag fick en montering av underleverantören = 2 personer som kommer och jobbar 2,5h varav jag själv hjälpte till 1h. Monteringen hade jag lätt fixat själv. Därför jag inte beställt den tjänsten. Denna var tydligen värd 10 000kr. Moteringen dealade jag till mig med polska underleverantören pga att de missade färjan och kom en dag sent så att jag fick styra om hela semestern. Men ingen kompensation från Pool&Spa själva. Och som vanligt ingen återkoppling.
Uppenbarligen är de inte bekymrade att få dålig feedback eller publicitet på nätet så här kom den.

Kvalitén på taket var jättebra. Min rekommendation är att kontakta den polska firman direkt. De heter Alucover och har en .pl url
-----------------------

Som sagt. Pooltaket har väldigt bra kvalitet och skenorna är helt klart gåvänliga. Jag är väldigt nöjd med produkten men skulle ALDRIG köpa från Quality Pool och Spa igen. Det fanns ingen botten på deras inkompetens och oförmåga att hantera kunder. De kunde inte på något sätt förstå att jag var riktigt orolig.

Ring till telefon numret som står på alucover.pl och be om offert. De kan leverera och montera själva. Då slipper ni hemska Quality Pool & Spa.

13
Byggtrådar / SV: Tjälldén pool 4x8 Västerås
« skrivet: juni 25, 2017, 21:18:09:09  »
Idag har jag hunnit med att regla upp för ena långsidan. Arbetet just nu handlar alltså om att snickra till trall längst varje långsida så att pooltaket kan monteras på torsdag. Imorgon ska jag fortsätta.

14
Byggtrådar / SV: Tjälldén pool 4x8 Västerås
« skrivet: juni 24, 2017, 21:53:04:04  »
Nu har vi badat i poolen under flera veckor och det har varit riktigt härligt. Det är inte mycket som jag har att anmärka på.
Trappan tycker jag på sina ställen har fått aningen vassa stegkanter. Detta beror på att mattan är skuren  utan att vara vikt över kanten (enligt manual). Betongspackel, vävvinkel och silvertejp ger ett rätt vasst underlag för en trappstegskant och jag tycker att mattan bör vara vikt över varje kant för att ge en mjuk kant. Så hade jag gjort det igen hade jag sett till att mattan var vikt över varje steg på något sätt. Jag skulle till och med vilja uttrycka viss oro att linern kommer kunna bli skadad inom inte alltför lång tid. Vi får väl se. Då blir det väl någon lagning som gäller.
En tappe jag gjorde... jag blev helt enkelt för ivrig att starta alltsammans att jag glömde limma en 90-graders-böj som kommer ut från VP. Var nog den sista kopplingen jag satte fast. Den är dessutom lite krånglig att få bort. Det smådroppar om den och jag har inte behövt bry mig, men nu när jag kom hem efter några dagars frånvaro så har det runnit ut en del vatten på golvet. Jag börjar med en quick-fix och bara limma i skarven i monterat läge, så får vi se om det räcker. Det är ju inte så att det forsar direkt. Annars måste jag montera isär den helt. Skönt att det bara var ett rör till VP.

Nu börjar förresten nästa etapp. Nu har jag fått vila ut lite och påbörjat en lång semester. Nu har virke landat på tomten och det försenade pooltaket ska komma senare i veckan. Jag ska preparera och snickra en ram runt poolen så att taket kan monteras på torsdag. Jag hoppas att jag har tänkt rätt. Jag är rätt säker.... annars lär det visa sig.

Tiden det tar att skära ut för bärlina i poolväggen är icke att förringa. Först gjorde jag något dåligt försök med fogsvans/listsåg och några andra verktyg men gav upp rätt snabbt. Sen tog jag fram tigersågen och det var ju nu i efterhand väldigt korkat att inte plocka fram den direkt. Ett blad blev förbrukat på betongen men annars gick det strålande. Så mitt tips är helt klart tigersåg. (Vet inte om sticksåg eller cirkelsåg hade fungerat... betongen på väggarna är som sagt rätt taskig mot sågbladen)


15
Byggtrådar / SV: Solhaga bygger 8x4 Tjälldénpool
« skrivet: juni 14, 2017, 22:07:49:49  »
Jag lade dem på tvären för att kunna få stabilitet i "överhänget" över frigoliten (5 cm)
Hur lägger du upp dessa langsgaende brad?

Jag fnular. Jag har ändrat mig i konstruktion flera gånger om. Ena stunden vill jag ha längstgående brädor för i nösta stund ha rätvinklada brädor. Jag har en plan så återkommer när jag skrider till verket.

16
Byggtrådar / SV: Tjälldén pool 4x8 Västerås
« skrivet: juni 14, 2017, 07:54:17:17  »
Gängstång 10mm och kemankare.

Är det samma som expanderbult? Dvs samma som i botten under trappan?

17
Byggtrådar / SV: Tjälldén pool 4x8 Västerås
« skrivet: juni 13, 2017, 22:41:55:55  »
Vad har ni för rekommendation på dimensioner på skruv som förankrar regeln mot krönbalken?

18
Byggtrådar / SV: Tjälldén pool 4x8 Västerås
« skrivet: juni 08, 2017, 18:20:08:08  »
Den är invigd! 22 grader fick det hinna bli! Det blidde live stream på instagram. Där finns lite mer bilder och film. @loowsbyggerpool

19
Byggtrådar / SV: Tjälldén pool 4x8 Västerås
« skrivet: juni 08, 2017, 09:45:40:40  »
Behöver jag använda algmedel eller flockningsmedel redan från start? Som förebyggande.

20
Byggtrådar / SV: Tjälldén pool 4x8 Västerås
« skrivet: juni 07, 2017, 14:02:52:52  »
Jag kollar efter nya stickor. Det verkar inte vara så vanligt med såna där 7-i-1 stickor, som mäter hela registret. 

Aquacheck mäter
-Hårdhet (Kalkhalt)
- Totalt Klor/Brom
- Fritt Klor/Brom
- pH
- Alkalinitet
- Cyanursyra

Vad jag förstått så är det väl rätt nödvändigt att ha koll på totalt klor och cyanursyran. Men ändå är de flesta stickorna bara för ph, fritt klor och alkalinitet.

Sidor: 1 [2] 3 ... 15
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag