VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Sweurout

Sidor: [1]
1
SpaForum / Viskan Lindö 2014 , slocknar
« skrivet: juni 19, 2017, 23:01:32:32  »
Hej!

Ledsen för lång text...

Jag har köpt ett Viskan Lindö från 2014. Inkopplat för ca 5 dagar sedan med 3-fas.

Igår slocknade spaet, först tänkte jag att det var pga värmen som var nästan 30 grader och solen ligger på precks där spaet står. Men ringde även han som kopplat in elen till spaet (behörig elektriker) som mätte upp matningen hela vägen från nya jordfelsbrytaren och 3-fas säkringen och allt såg ok ut, han mätte även inne i styrboxen så att inte säkringarna därinne gått. Allt såg helt normalt ut och efter ca 20-30min mätande så stängde vi av och slog på strömmen igen och då startade spaet upp igen !? Vi hade inte ändrat ngt öht. Vi skruvade tillbaka panelerna igen och spaet fungerade tills nu ikväll igen då det blev samma fenomen igen dvs spaet är dött. Jag har dock inte testat att göra det strömlöst denna gång.

Nu till mina frågor, kan det vara felkopplat med elen? Vi tror inte det iom att det fungerat i fem dagar och nu börjat bete sig såhär. Det är lite byglar som ska flyttas när man kör 3-fas
men instruktionerna är olika beroende på om man läser på locket till styrboxen kontra det som står precis där strömkabeln kommer in. Det står tex ingenting om bygel D när man tittar på texten vid strömkabeln men om man tittar på locket så ska den flyttas. Vi har kopplat in enligt det man ser på bilderna och följt instruktionen på bilden längst ner, dvs med en bygling till det kort som sitter direkt ovanpå värmaren.

Någon som har ngt tips om vad det kan vara för fel på mitt spa?


2
Byggtrådar / Trädäck runt betongpool
« skrivet: augusti 20, 2014, 14:27:57:57  »
Hej!  Ny här på forumet och har redan hittat massor av fantastiska tips!

Vi har gjutit en Thermopool nu och har kommit så pass långt att vi ska bygga trädäcket nu (iaf börja innan det blir vinter). Ni som har byggt pool I betong har ni några tips?  Vi funderar på bärlinan, törs man borra I betongen för att kunna fästa bärlinan direkt I poolen eller hur har ni andra gjort?


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag