CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag
 

Författare Ämne: Pooltak?? Kostnad, leverantör etc, 5,0x7,7 pool trädäck  (läst 3835 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad textron

Pooltak?? Kostnad, leverantör etc, 5,0x7,7 pool trädäck
« skrivet: april 27, 2008, 15:50:57:57 »
Hej Alla

Vi vill köpa pooltak till vår åttaformade 5,0 x 7,7 pool som kommer att vara inbyygd i ett trädäck ( startar bygget om ett par veckor nu  O0)
Vi vill ha ett litet "rum" över så vi tänkte oss 5,5 x 10-11 m. Termatec verkar vara alla poolleverantörers val men de verkar hiskeligt dyra, eller svårt att få prisinfo. Någon som vet något om var man kan vända sig, ex på kostnader samt vad man skall tänk på i detta sammanhang?

Tackar på förhand <sol>


Andreas

Poolgiganten

Utloggad LOTTERÖD

  • Dignitär
  • ******
  • Stad/land: Löberöd / Skåne
  • Antal inlägg: 414
  • Total likes: 1
  • Kön: Kvinna
  • Helt fantastiskt, tveka inte, bygg pool !!!!!!
    • Visa profil
SV: Pooltak?? Kostnad, leverantör etc, 5,0x7,7 pool trädäck
« Svar #1 skrivet: maj 07, 2008, 01:24:43:43 »
  Hej Andreas !

Det finns många företag som säljer pooltak, själva har vi ett Klasik C från Idealcover, köpt hos Living Quality i Skåne, titta på deras hemsida, det finns fler modeller, Klasikmodellerna kommer i platta typ "IKEA" paket, som man får montera själv, makalös passform O0.

Taken är skjutbara som ett teleskop, så det är innermåttet på den minsta sektionen du ska hålla koll på, kanske ett Klasik C skulle funka, men det blir så det skriker på bredden på minsta sektionen, tror dessutom att det skulle förstöra helheltsintrycket på hela poolområdet om skenorna ligger så nära, som det i så fall blir, ev. kan man ju fälla in skenorna i nivå med trädäcket, men skenorna är inte mysiga att stå på om man vill dyka från kanten, bör vara en bit mellan skenan och poolen.

Med tanke på formen på Er pool, finns det pooltak som inte löper i fasta skenor, som kanske kan vara ett alternativ  <dontkn>

Vi valde också att få som ett litet "rum" under tak, den tanken ska ni absolut hålla fast vid, där kan man sätta stolar, hänga av sig badrockar och handdukar, helt perfekt........för har man pooltak går man ut och badar även om det regnar & blåser.

Glöm inte att även tänka på pooltakets höjd, vårt är 1,85 m på mitten av den största sektionen där vi har vårt lilla "rum".

Hoppas att detta svar kommer att vara till hjälp, och ett stort lycka till med poolbygget  O0 O0 O0



LOTTERÖD


 
En STEELPOOL, hela poolen är i rostfritt, byggd 2007, modell Löberöd, 8 x 4 m + trapp 2 m, Ideal Cover klasik C pooltak, B 5,70 m, L 10,63 m, H 1.85 m. Pooltaket fixar värmen i vattnet, har ingen annan uppvärmning, rekordtemp förra året 32 grader !!!

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag