Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Hane73

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Vilken poolstomme är bäst när vår totalbudget är 400 tkr?
« skrivet: maj 05, 2019, 10:14:56:56  »
Hej!
Vi vill skaffa pool. Vi har en plan tomt så grävningen borde gå smärtfritt om vi inte stöter på berg. Till veckan kommer en grävare och provgräver. Vi har en totalbudget på 400 tkr och det vill vi ska täcka markjobb, pool, pooltillbehöver, installation och en altan runt poolen. Självklart förstår jag att altanen blir dyrare ju större vi gör men den kan vi ju anpassa lite efter hur mkt pengar vi har kvar :-). Har ni tips på poolleverantörer och pool stomme som kan rymmas inom vår budget? Vi var igår och kollade på folkpools trästomme som skulle kosta 160 tkr + 60-70 tkr för installation. Vi har fått offert från norrlandspoolen på glasfiber på ca 190 tkr + installation. Kom gärna med tips :-).

/Hans

2
Markpooler. / Pool från norrlandspoolen
« skrivet: april 20, 2019, 08:49:57:57  »
Hej!
Såg precis att norrlandspoolen har börjat sälja vanliga pooler. De har poolpaket med tak för ca 180 tkr. Ni som har erfarenhet, kan det vara ett vettigt köp?
www.norrlandspoolen.se
Vi hade ett par firmor hemma ifjol som tänkande på en vanlig pool hos oss och med trall så var summorna uppe i ca 500-600 tkr. Kostar det så mycket?
Mvh/Hans

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag