Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Anla

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Liner med invändig trapp
« skrivet: april 07, 2017, 12:50:02:02  »
Hej!
Har hört att det ska gå att beställa en liner till en rektangulär pool med invändig trapp och få den färdig från "fabrik". Tanken är då att man skickar in exakta måtten och så tillverkas den på beställning.
Någon som testat och/eller någon som vet vart man vänder sig?

2
Markpooler. / Köpa liner och svetsa själv
« skrivet: januari 14, 2015, 09:43:42:42  »
Hej på er alla!
Jag är rätt ny här på forumet, sitter å läser som en galning på alla byggtrådar och många byggen blir jättefina och man blir lätt avundsjuk :D.
Jag sitter som bäst med att försöka göra någon form av budget på ett poolbygge (vilket inte är lätt med alla idéer man får  :P) Tanken är att göra så mycket som möjligt själv vilket innebär svetsa liner också.
Men jag funderar på vart ni som gjort det har köpt ert material, jag har hittills inte sett någon adress till någon men däremot så snurrar det ett namn Thomas men har inte förstått vem det är??
Sen klurar jag på, måste man verkligen ha en Leister för att svetsa, jag tänker att bara det är en blås med jämn temperatur så borde det gå bra ändå??
Hoppas någon har lust att ge mig lite inputs här.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag