CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - DanielM

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / Montera pH/redox elektroder / Arcus-eds SK08-WAQ-MES
« skrivet: mars 12, 2019, 16:05:35:35  »
Behöver montera in ph resp redox-elektroder i vattenflödet men de kommer utan "behållare" att montera själva elektroderna i. Någon som har tips på var man hittar sådant? Kommer inte längre i min googling nu. Ska montera en sådan här klor/pH-automatik från Arcus som kommer med elektroder och styrelektronik men inget annat. Behöver en behållare typ som den här.

Kanske t.o.m. någon som har just en Arcus KNX-automatik?

2
Pooltäckningar / Välja lamelltäckning - Walu Roll eller Covrex?
« skrivet: april 04, 2018, 21:24:29:29  »
Hej,
Inser att pooltak är attraktivt av många anledningar, men för oss blir det en lamelltäckning. Vad har ni för erfarenhet av Walu resp Covrex lamelltäckningar? Någon som har använt någon av dem under några år, och kan säga om de håller i längden?

Dessa två tittar jag ffa på:

https://nettopool.se/covrex-lamellpoolskydd.html

http://www.gullbergjansson.se/produkter/lamelltacken/walu-roll-axio-och-walu-roll-exteo/

/Daniel

3
Byggtrådar / Thermopool 8*4 med infinity och små poolfönster
« skrivet: november 02, 2017, 22:07:10:10  »
Har med intresse läst flera av trådarna kring bygge av thermopool och annat, av MattiasS, Erik N mfl. Tack för all inspiration, alla bilder och detaljerade beskrivningar!

Själv har jag tvingats göra ganska omfattande markarbete med både spräning och gjutna stödmurar. Nu är dock plattan gjuten och börjar strax bygga själva poolen.

Det blir 8*4*1,5 som inte kommer återfyllas runt, och med infinitykant längs ena långsidan. För att krångla till det mer så tänkte jag sätta in små "belysningsfönster". Primärt för att jag ville sätta RGBW-led och inte hittade några till vettiga priser (€1000-1300 per styck tyckte jag var i överkant, och kinagrejerna såg rätt plastiga ut). Lamelltäckning infälld i botten och hörntrappa blir det också.

Har ett antal frågor, men en första är; hur skulle ni placera inloppsmunstycken med tanke på infinitykanten? Någon föreslog på samma sida som infinity, så att vattnet "studsar" mot motstående långsida och sen över kanten. Borde bli bra cirkulation i vattnet, eller?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag