Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - oby1

Sidor: [1]
1
SpaForum / Många lycksökare i branschen
« skrivet: april 09, 2009, 08:56:57:57  »
Risken att bli lurad på ett eller annat sätt tror jag är större i den här branschen än i många andra. Det finns hundratals om inte ännu fler företag som säljer Spa i Sverige. Jag har läst väldigt många inlägg om Spa på olika forum. Gemensamt är att väldigt många människor känner sig lurade på service och garantier.

Själv köpte jag ett Spa och känner mig lurad på just servicen. Går jag in på detaljer nu, så tas väl min tråd bort igen. När folk som sitter inne på, för potentiella köpare, viktig information och dessa inte får komma till tals, innebär ju det samtidigt att alla oseriösa säljare lugnt kan fortsätta med att vandra längs gränsen att bryta mot lagen. KO kan inte göra någonting, men det blir ett stort obehag och tråkigheter för konsumenten.

Därför uppmanar jag alla som funderar på att köpa ett spabad att göra som jag gjorde (i efterhand tyvärr), nämligen att kolla upp säljaren. I mitt fall var det lätt. Företagsnamnet är ganska unikt, det ligger på liten ort och säljaren har ett ovanligt namn. Med denna info kan man lätt Googla och får då upp bl a företagsregister där man kan se omsättning, andra företag som försäljaren är el har varit inblandad i, omdömen (som inte tagits bort) och mycket annat. -Och efter någon timme har man bildat sig en uppfattning om huruvida företaget kan vara seriöst eller ej. Är t ex säljaren dessutom ägare, anställd och tekniker, samtidigt som han har ska befinna sig på mässor och sköta verksamheten i Portugal - ja då fattar man ju ganska lätt att han inte har tid med service och garantier.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag