VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - missmc

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / Poolrobot rör sig inte
« skrivet: juli 07, 2018, 17:42:05:05  »
Köpte en ny poolrobot, http://www.svenskpoolmiljo.se/sv/poolrobotar/powershark-ii.html. Skulle använda den gör första gången idag men den rör sig inte, verkar överhuvudtaget inte vara nåt liv i den! Är det någon har en likadan eller haft liknande problem? Tycker mig ha gjort precis som man ska, är ju ingen direkt förberedning mer än att plugga i eller? Tips?? Kommer maila leverantören såklart.

2
Vatten och kemi / Ang askorbinsyra i poolen
« skrivet: juni 18, 2016, 23:00:43:43  »
Har en del fläckar i botten pga hög järn/manganhalt samt skräp som missfärgat linern. Har läst att askorbinsyra kan hjälpa.
Är det någon som testat? Häller man ner det direkt i vattnet oblandat?

3
Vatten och kemi / När bada efter chockklorering?
« skrivet: augusti 10, 2009, 22:23:05:05  »
Hur länge bör man vänta efter chockklorering med att bada, vilket värde bör det ha sjunkit till?

4
Vatten och kemi / Ny poolägare/medlem
« skrivet: juli 23, 2009, 12:28:53:53  »
Hej!
Skule behöva hjälp ang. kemikalierna i vår nystartade pool. Den rymmer c:a 45-50 kubik vatten, är köpt från J&F och vi satte igång den i söndags. Problemet är att vi fyllt den med vatten från bäcken (alldeles brunsvart vatten = mycket järn och mangan + ev. annat skit också?). Hur få vattnet klart och hur länge kan det tänkas ta? Kan inte mycket alls om detta men vill lära mig och har svårt att fatta instruktionsmanualer då jag ofta tycker de krånglar till texten däri.
Har iallafall chockklorerat, för ett par dagar sedan,enligt bruksanvisning, men vid mätningen verkar det inte visa någon utslag. PH-värde ligger på det nedersta på skalan(igår kväll). Stoppade i en flockningsrulle i skimmern igår kväll, den verkar inte lösa upp sig eller tar det lång tid?
Tacksam för hjälp!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag