CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - duley93

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Sätta fast trall på poolsarg.
« skrivet: juli 10, 2020, 08:16:56:56  »
Hej hur har ni andra gjort att montera trall på poolsargen som är i termoblock med betong i mitten. Borrat och kört med plugg eller går det att limma?  Har ju plåtvinkel ytterst emot poolen  så där får jag ju då borra med både plåt och betongborr.   Hade helst velat att intr se några skruvar då vi har dolda skruvar för övrigt.

2
Markpooler. / Platssvetsad liner
« skrivet: juni 11, 2020, 17:15:10:10  »
Han som skulle svetsa vår liner har blivit sjuk så nu söker jag efter alternativ om han inte blir frisk i närtid. Poolen är gjuten och finns i Kalmar. Någon som känner eller vet någon bra som inte tar hutlöst betalt?

3
Ovanmarkspooler / Isolering i hela plattan?
« skrivet: maj 07, 2020, 21:05:20:20  »
Han som skall gjuta plattan säger att de vanligtvis inte har isolering hela vägen ut till formkanten utan typ de sista 15cm har han fritt så där blir betongen då 20cm djup. Som en krans runt hela alltså.  Vilket kan låta riktigt men i alla byggtrådar här är det isolering hela vägen ut till formen. Borde ju inte bli en köldbrygga då det skall vara en thermopool.

4
Köpes / Söker det mesta till 48kbm thermopool
« skrivet: maj 07, 2020, 08:57:16:16  »
Håller på och skall bygga mig en 4x8m pool och tittar om någon har några delar som kan användas. Det jag behöver är värmepump, sandfilter, poolpump, lampor, bräddavlopp etc. kanske jetstream saltklorinator eller vad ni kan tänkas ha.

5
SpaForum / balboa 510 LF fel
« skrivet: november 13, 2011, 13:02:47:47  »
Hej! Har fått problem med mitt spabad efter att sambon glämde lägga på locket så har det kommit i massa löv som vi nu har fått bort alla som är synliga samt lite som kommit ner under filtret. Dock så bygger den ena pumpen nu ite upp något tryck vilket gör att jag får hfl och sedan efterföljande LF fel. det bör juh vara löven som är problemet men borde inte pumpen klara det...det är juh organiskt och borde smulas sönder tycker jag.  Har någon någon ide om vad det kan vara...det är alltså filterpumpen som inte går jet pumparna går som de ska. den går och låter (dock lite mer rassligt tror jag...) men någon effekt får jag inte...den orkar inte trycka upp de små vad skall jag säga popup "vattenkanonerna".

6
SpaForum / spabad går igång av sig själv!
« skrivet: juni 27, 2011, 19:39:47:47  »
Hej Jag har precis köpt ett spabad på auktion och spabadet går igång av sig själv lite då och då. Man startar det och så går det 15min och så stänger det av sig och är avstängt i ca 20min sedan går det igång igen... antar att det är för att den behöver rena sig eller något men sedan för att då stänga av så att det skall vara avstängt så tryhcker jag igång båda jetsen och stänger av dem igen men ändå så går de igång ibland...någon som har något tips eller aning om detta...det är juh varken ekonomiskt eller bra att jetsen går när locket är på och ingen använder det.  systemet är ett balboa

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag