Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Hoberg

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Hund i pool?
« skrivet: mars 29, 2015, 21:20:17:17  »
Tack gadden! Det där känns mer intressant. Nu får jag läsa på vad gäller underhåll etc.

/Henrik

2
Markpooler. / SV: Hund i pool?
« skrivet: mars 29, 2015, 20:34:09:09  »
Oj, tack för svar från alla! Trevligt med ett aktivt forum.

Det blev visst mer om bakterier än hållbarhet på poolerna  O0 Visst finns det risker men jag utsätts nog för dem lika mycket inomhus med hundarna ändå. En kommentar om lukt, en hund som luktar "hund" kan vara nybadad... ta Schäfer som ett exempel på en sådan ras som ofta är så.

Men tillbaka till ämnet: Vad tror ni om en PP pool? Har den en Gelcoat som glasfiber poolerna? Hur känslig är Gelcoaten? Kan man fylla på med extra Gelcoat om det blir ytliga repor?

Började räkna på en kaklad pool men gav upp när det blev mer 600 tkr och då var pool omgivningen inte medräknad. Med det priset får jag nog låta bli en pool... Rostfri pool har jag sett i en träningshall, det skulle funka men har inte sett någon som säljer det.

/Henrik

3
Markpooler. / SV: Hund i pool?
« skrivet: mars 27, 2015, 15:53:42:42  »
Rivmärken på en själv är nog inga problem, de två som gillar att bada är vana att simma och håller inte på och klättrar på en. Brukar både motionssimma och paddla kanot med dem bredvid.

Trappa är också ett måste då 40 kg blöt hund inte är rolig att lyfta.

Överdimensionerat reningsverk är ett krav, men jag låter inte skitiga hundar bada... Men hos oss skulle man nog inte stå ut en sekund om man inte gillar hundar.  >rulla<

Kakel... hmm får fundera på det. Känns som det kan bli mycket jobb med skötsel. Det var därför jag lutade åt plastbalja men om det inte heller håller måttet får man väl tänka om.

Tack för svar.

4
Markpooler. / Hund i pool?
« skrivet: mars 27, 2015, 10:18:27:27  »
Ny här på forumet. Vi har bestämt oss för att bygga en pool  :) men vi har fyra Rottweiler... så frågan är vilken pool man ska välja. Har sökt bland tidigare trådar med liknande frågeställning men undrar vad ni har för erfarenheter? Två av hundarna lär bli mer eller mindre omöjliga att hålla från poolen när pooltaket inte är fördraget... Liner känns inte som det kommer hålla länge eller? Hur repkänslig är PP?

Varför simma med delfiner när man kan bada med Rottweiler  ;D

/Henrik

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag