VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - martinelof

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SVPP
« skrivet: maj 21, 2012, 11:02:24:24  »
Hej!

Jag undrar om någon har erfarenhet och kunskap av hur SVPP fungerar och om det är en seriös organisation som även vi konsumenter har stöd i eller om den fokuserar på att enbart ta tillvarata sina medlemmars intressen. Varför jag frågar beror på att vi har drabbats väldigt mycket av en av SVPP' s medlemsföretags bristande leverans och framförallt deras väldigt låga intresse av att rätta till alla fel som de orsakat.
Jag har fått information av andra att den leverantören och framförallt återförsäljaren i Upplands Väsby har varit i blåsväder förut med väldigt missnöjda kunder.
Vi köpte vår pool för snart ett år sedan och fortfarande har den flera allvarliga fel och delar av poolanläggningen som ej blivit levererad enligt överenskommelse. Listan över fel är lång!! Om medelemsföretag kan bete sig så mot sina kunder som de gjort och fortsatt vara medlemmar i SVPP tycker jag organisationen tappar sin trovärdighet.
Så min fråga är till alla vilken  erfarenhet ni har av SVPP? Är det någon som fått stöd och hjälp från dom när deras medlemsföretag brister i ansvar och leverans? Själv har jag ingen erfarenhet ännu av dom men hoppas givetvis på ett stöd eftersom det borde vara viktigt för en sådan organisation att alla deras medlemmar är seriösa och levererar vad som är utlovat och tar hand om garantiåtgärder inom rimlig tid.

Med vänlig hälsning

Leif Granqvist
 

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag