CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Spatoken

Sidor: [1]
1
SpaForum / Spabadens Rolls-Royce?
« skrivet: april 28, 2016, 21:10:15:15  »
Hej alla,

Har man läst det här forumet ett tag så poppar trådar upp med jämna mellanrum med rubriken "Ska jag välja mellan X, Y och Z?". Oftast väljer trådstartaren (TS) mellan ett par märken som troligtvis finns i bekantskapskretsen och/eller nära där TS bor.

Sen startar en oändlig debatt om reningsmetoder, liggplats, sittdjup, pris kontra kvalitet bla bla bla tills TS skriver en sista kommentar - jag köpte en X.   

Men var finns den definitiva listan som utser Spa-världens Rolls Royce undrar jag? Hade vi alla varit bil-entusiaster som skrev på någon motorsite så hade vi nog alla varit ganska överens om att vissa bilar är bättre än andra. Tex att en Audi A6 är en bättre bil än en Skoda Oktavia (oavsett utrustning och motor) eller att en BMW 5 än en SEAT Leon etc etc. Men att den känslan av konsensus finns här inne har jag aldrig riktigt sett.

Så förutom allt surr och brus man läser om här med isolering, energiåtgång, rening etc etc där alla har sitt eget favorit-märke (inklusive jag själv  ;). Vem blir den första att våga sig på en lite mer omfattande och saklig lista på cirka 20 stycken spa-bad?

1-20. Märke/modell (1 är kungen på tronen och 20 är en jävligt bra maskin, de andra 200 märkena och modellerna struntar vi i)

Kom igen nu alla experter - I dare you.....  O0

2
SpaForum / Tri-X?
« skrivet: februari 16, 2016, 19:41:02:02  »
Hej,

Jag har ett Hot Spring Limelight bad med ett 65 sqf pappersfilter. Jag varvar mellan två stycken och jag tycker det funkar fint.

Nu var det så att jag ramlade in på en amerikansk hemsida som gjorde reklam för "keramiska" Tri-X filter. Livslängd verkar vara det dubbla, behöver inte tvätta dom lika ofta, dubbel filtrering vs pappersfilter etc etc.

Nu undrar jag? Om det är så bra varför ingick inte ett sådant filter med mitt bad när jag köpte det. Har någon här testat denna typen av filter? Kommer det funkar till mitt bad (årsmod: 15)?

Många frågor men räknar med att någon har svar!  O0


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag