VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan
 

Författare Ämne: Erfarenheter Spas of Sweden och Poolsweden? Dimension One? Annat?  (läst 3223 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Putteman

Vi håller på att försöka botanisera i denna svåra bransch för att hitta "vårt" spabad. Googlar och läser allt man hittar för att skapa sig en uppfattning om kvalitet osv. på alla olika alternativ. Vi vill ha gott om plats, så typ 230 x 230 cm kikar vi på.

Vi har i grunden tänkt att vi ska inte ha ett "kinaspa", iaf inget lågpris. Många gillar Viskan, framförallt för deras sittdjup. Då vi vuxna i familjen är 152 och 174 cm långa så känns det som en nackdel.

Ett bad vi hittat som tilltalar är Dimension One Meridian hos Folkpool.

https://www.folkpool.se/spabad/dimension-one/home/meridian.html

Uppskattar mycket att få med fotmassage vilket just denna balja också har. Tycker den verkar ha vettig kvalitet för pengen, är Dimension One ett klokt val generellt?

Vi vill inte gärna gå över 100K heller, och ännu hellre om man hittar något utställningsex eller liknande för typ 70K så vore det förträffligt.

Har hittat Spas of Sweden från företaget Poolsweden. Hittar ingen info alls på nätet om dessa Spas of Sweden. Finns det något erfarenhet här? T.ex. den här ser väl ok ut, verkar dock inte ha så mycket massage osv.

https://poolsweden.se/Spabad/Spas-of-Sweden/Spas-of-Sweden-Spabad/Spas-of-Sweden-Halland.htm

Vilka andra bad med ok kvalitet hade ni kikat på? Gott om plats, 230 storlek, 3 kw värmare, gärna fotmassage, prisklass 70-100K. Några tips?

Tack på förhand

/Putteman

Poolgiganten

Utloggad Telekiter

SV: Erfarenheter Spas of Sweden och Poolsweden? Dimension One? Annat?
« Svar #1 skrivet: mars 12, 2019, 15:28:50:50 »
Hejsan. Jag har ett Viskan Björkö (inte så stort som ni efterfrågar) men kan säga att man måste inte fylla upp vattennivån till mer än man själv tycker är bekvämt. Så att just Viskan har "stort sittdjup" är inget som man behöver fundera över om man är kort. Är man däremot väldigt lång så kan det va en fördel så man vet att man kan ha tillräckligt mycket vatten i badet. Min son är drygt 160 cm lång och sitter alldeles utmärkt i alla sittplatserna i badet utan att drunkna. Jag har ca 2-3 cm lägre vattennivå än rekommenderat.

/Urban.

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan