CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - LottaGro

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Vad ska vi akta oss för?
« skrivet: juli 15, 2010, 23:27:43:43  »
Tack snälla för bra svar. Vi kikar just nu på en åtta från Poolkungen och försöker jämföra den mot Rubinpools åtta....skiljer oerhört mycket i pris - men varför? Tycker inte specarna verkar skilja sig så mycket åt? Någon som vet  ???


-Lotta

2
Markpooler. / SV: Vad ska vi akta oss för?
« skrivet: juli 11, 2010, 21:01:57:57  »
Kikade förresten in på Rubinpool, de verkar ligga lågt i priserna, vad skiljer dem från Poolkungen, Folkpool och Pahléns t ex?

//Lotta  ???

3
Markpooler. / SV: Vad ska vi akta oss för?
« skrivet: juli 11, 2010, 20:51:04:04  »
Självklart vill vi ha en hållbar pool...därav min skepsis till de lite billigare fabrikaten... :-\

Vi är inne på vårt andra husbygge nu så jag skulle väl våga säga att vi har rätt bra koll, vi vill bygga själva, mannen är dessutom händig med grävare så det blir ju lite billigare så iaf.

Såg ett inlägg från en användare på forumet som själv åkt till Tyskland för att hämta sin pool, till ett otroligt mycket lägre pris. Faktum verkar ju vara att det är väldigt mycket dyrare att handla från en svensk åf. Å andra sidan är det förmodligen tryggare att bona in sig i svensk konsumenträtt ändå...frågan är om det är värt prisskillnaden.

Tar in ett gäng offerter nu och låter poolleverantörerna kräkas över varandras svagheter...kanske lär man sig nåt på vägen!

Tack för info,
Lotta

4
Markpooler. / Vad ska vi akta oss för?
« skrivet: juli 10, 2010, 01:41:51:51  »
Hej, vi är i början av urvalsprocessen för vilken slags pool vi ska bygga. Finns det någon som har väldigt negativa erfarenheter och varningar för vad vi ska akta oss för? Några leverantörer vi absolut inte borde beställa från?

Vi har vänner som tycker att vi borde beställa lite billigare pool, t ex J&F. Självklart är priset en viktig fråga, men inte om det medför mer problem än glädje och nytta. Vad har ni för erfarenheter?

Tacksam för all input!!!

//Lotta

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag