CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - J0hn

Sidor: [1]
1
SPA-projekt / Vårt första spabad begagnat
« skrivet: april 13, 2017, 18:55:22:22  »
Det är dags att slå till på vårt första spabad!

På nätet hittar jag fina bad med massor av funktioner som sedan visar sig vara "billig skit" när man googlar och läser bla här i forumet. På blocket säljs ca 1 år gamla bad som kostat 100-120 tkr ut för 50-60 tkr och i tron att man gör ett klipp visar det sig att på kvittot betalade köparen typ 70tkr själv för ett "demobad". Det är en djungel med mkt skitsnack och en nöjd köpare av ett billigare bad ger höga betyg idag, men kan vara missnöjd 3 år senare. Så vad gör man? Vi har bestämt oss för att undvika fällan och köpa ett bättre begagnat då budgeten inte tar oss så långt annars.

Så vad söker vi?
- Bra kvalité
- Så underhållsfritt som möjligt
- Möjlighet att serva eller köpa reservdelar
- Hyfsat bra isolering för vinterbad
- Bad man kan ha iaf en liggplats

Vad är era bästa tips i form vad man ska tänka på vid första badet? Vad är viktigast för er? Vad är en vettig budget för ett begagnat spabad?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag