Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Kulljan

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / SV: Isig poolvämepump
« skrivet: maj 24, 2017, 00:08:33:33  »
Det är fritt runt den och den är rätt inställd enligt alla föreskrifter. Enligt återförsäljaren är det för högt vattentryck, alltså vattnet går genom pumpen för snabbt, och därför bildas det is... Men vattentrycket är lika som förra året och då var det inte några problem. Tycker det känns lite konstigt att genomströmningen av vattnet kan göra pumpen isig när vattnets temp är 21-23 grader. Jag sänkte iallafall genomströmningen och då bildades det inte is, men idag på morgonen var det is runt om på gallret, vattnet 27 grader och luften 6 grader, men pumpen indikerade inte något fel, på eftermiddagen var isen borta. Tycker ni att den bör kollas upp, den har endast används juli- oktober 2016? Kan det vara fel på gasen? Eller något annat?

2
Uppvärmning / Isig poolvämepump
« skrivet: maj 15, 2017, 18:27:40:40  »
Vi har en Heatforce V 66 poolväermepump, köpt av Folkpool sommaren -16. När vi startade upp poolen nu fungerade allt som det skulle och vattnet blev 23 grader på bara några dagar. Men för att par dagar sedan indikerade displayen PP7, vilket betyder at pumpen tyckare det är för kallt. Då store den i förmiddagssolen och det var 15 grader i skuggan. Den var helt täckt av is, både på in- och utsidan. Efter några timmar tinade isen och pumpen startade, men den blir väldigt snabbt täckt av is igen och stänger då av sig. På detta sätt har det varit sedan dess. Vad är det för fel på den?

3
Markpooler. / Montera inlopp durapool
« skrivet: juni 18, 2016, 21:13:56:56  »
Jag ska montera inlopp i folkpools durapool. Det följer med ingjutningsrör, och påse med inlopp liner kropp mutter m kula 19 mm. (se badbutikens sida) Vad ska jag göra med muttern?

4
Markpooler. / Isolering på platta till thermopool
« skrivet: juni 12, 2016, 00:28:15:15  »
Jag håller på med en thermopool, men undrar om ni har isolerat betongplattan?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag