CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - magpk

Sidor: [1]
1
SpaForum / Erfarenheter av SBIs spabad AURUA serien
« skrivet: november 26, 2018, 15:58:30:30  »
Är det någon som har haft ett spabad från Svenska badrumsinredningar under en längre tid och kan dela med sig om det varit några som helst problem med dessa?
Jag är själv inne på att skaffa Vancouver från dem.
Kinatillverkat vet jag att det är, men det behöver inte betyda att det är dåligt.

Själv har jag ägt ett D1 @home dream2 i 8år, det enda jag gjort med det är bytt huvudlampa 2ggr, cirkulationspumpen 1 gång. jetsen har väl ca en tredjedel kärvat.

Så man undrar lite om det finns något långtidstest av er här på forumet av kinabad i SBIs sortiment?

2
SpaForum / installation
« skrivet: september 29, 2010, 23:05:29:29  »
Kanske en dum fråga. Men hur får man in elsladden igenom själva stommen, till elcentralen på spabadet, skall man behöva borra ett hål i botten på karet eller?
vet nämligen inte hur och var på trallgolvet jag skall föra upp sladden. man vill ju inte att den skall synas. hur har ni gjort har ni några bilder på installationen, lägg gärna upp dem.  <hmm>

3
SpaForum / äntligen köp
« skrivet: september 25, 2010, 20:28:57:57  »
Efter mycket velande och läsande i både forum och andra sidor. så blev det till slut D1 @home Dream2. var på bomässa idag så då fick man ju lite extra lull lull med till bra pris.
 Håller på för fullt att färdigställa soldäcket där den skall stå. Tänkte ladda upp lite bilder här när jag vet hur man gör, ska forska lite i det. Hoppas bara att man blir nöjd nu.
 Tackar för alla råd och tips man fått här på forumet. En mkt viktig bit i köp av spa är nog närheten till leverantören med service och den biten, det var det som fick mig att välja Folkpool.  :D

4
SpaForum / erfarenhet av trallgolv
« skrivet: september 13, 2010, 10:04:23:23  »
Hej!

Ni som ställt era spabad direkt på trallgolv(altandäck) har ni upplevt vibrationer eller dyligt.
Jag är igång och skall bygga för mitt spabad men vet inte om man skall ställa det på en singelbädd 20-40cm ner och sedan komma med trallen emot karet, problemet då blir väl att locklyftaren inte funkar som den ska och att man får bygga något special precis runt om karet så att man kommer åt serviceluckor osv.
Det andra alternativet är att bygga ett rejält altandäck och ställe det direkt på, detta verkar enklast. Finns alltid för och nackdelar med allt. vad tycker ni, hur har ni det?  <help>


5
SpaForum / Beachcomber
« skrivet: maj 19, 2010, 10:21:43:43  »
Någon som har någon erfarenhet av  Beachcomber  spabad? De skall tydligen vara energisnåla, men det verkar vara en konstig konstruktion med pumppaketet utanför karet under trappstegen. De är tydligen tillverkade i canada så de borde väl vara ok eller? Här är en länk till återförsäljare i sverige.
http://www.hottubs.se/index.php?pageName=start

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag