Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Gungu

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Grumligt vatten efter tillsatt ph+ och chockklor
« skrivet: juli 15, 2015, 10:59:55:55  »
Mysteriet löst, stickorna (som inhandlades förra veckan) var för gamla. Gick ut i februari. Hela tiden lär man sig något nytt.... Nu har vi tillsatt 400gram ph minus, och vattnet börjar redan klarna upp. Har mailat försäljaren och klagat också, hoppas på någon form av ersättning för bortslösade kemikalier >:( ).  Än en gång tack för hjälp med tips o goda råd!

2
Markpooler. / SV: Grumligt vatten efter tillsatt ph+ och chockklor
« skrivet: juli 15, 2015, 00:01:47:47  »
Alkaniteten ok enligt mätstickorna (minns inte exakta värdet). Mätte ph på dricksvattnet - samma resultat som på poolvattnet! Mätstickan visar klargult vilket inte finns med på skalan. Hivade i 300gram ph minus nu ikväll och hoppas på klarare vatten imorgon. Kloret gav däremot utslag i poolvattnet och inte i dricksvattnet, så där verkar stickorna fungera.

3
Markpooler. / SV: Grumligt vatten efter tillsatt ph+ och chockklor
« skrivet: juli 14, 2015, 14:58:01:01  »
Blir inte klok på ph värdet. Mätte igen och nu visade det inget utslag (knallgult på stickan)  :-\ Barnen och mannen agerade försökskaniner och tog ett dopp, inga problem ännu. Avvaktar till imorgon och ser om det ser bättre ut. Såg fö att dricksvattnet i Stockholm har ph runt 8.5, så det är verkligen skumt att vårt mätvärde visar så lågt. Fortsättning följer...

4
Markpooler. / SV: Grumligt vatten efter tillsatt ph+ och chockklor
« skrivet: juli 14, 2015, 12:26:53:53  »
Mätte igen nu,  ph ok (ca 7,2), kloret högt (högsta värdet på mätstickan) och vattnet lika grumligt. Sänker klorhalten sig själv eller måste man skaffa ännu en kemikalie för detta? Vågar inte bada + att det ser trist ut med "mjölkfärgen"... :(

5
Markpooler. / Grumligt vatten efter tillsatt ph+ och chockklor
« skrivet: juli 14, 2015, 11:21:10:10  »
Hej! Har nyligen vattenfyllt poolen. Mätvärdena för ph var i botten (inget utslag alls på mätstickorna) och kloret fortfarande lågt efter första chockkloreringen. Tillsatte 600 gram ph+ igår kväll - ingen effekt. Tillsatte 1kg ph+ imorse och 30 minuter senare chockklorerade vi igen. Nu (1,5h senare) ser vattnet ut som mjölk, sikten är inte mer än 30cm. Vad tror ni, är det för tidigt att se någon effekt ännu eller har jag doserat helt fel? Cirkulationen är igång, tillsatte kem utspätt i breddavlopp enl instruktioner.

6
Byggtrådar / SV: Tjälldens pool 9x4,5
« skrivet: april 05, 2015, 10:30:57:57  »
Hej! Snyggt bygge (och snabbt jobbat!) Fråga; vad har ni putsat väggarna med - antar att det måste vara värmetåligt spackel/bruk med tanke på att ni ska ha platssvetsad liner. Vi har blivit rekommenderade Elastorapid från Mapei men det är dyrt så vi letar alternativ.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag