CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Douglaslindevall

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Sharkbite, farligt för vattnet?
« skrivet: augusti 04, 2021, 01:47:04:04  »
Hej, som många andra har vår liner börjat gulna lite ovan vattenlinjen. Läste om sharkbite (som bl.a. innehåller oxalsyra) men osäker på om innehållet kan rubba balansen i vattnet? Bättre att testa askorbinsyra, klorin eller annat? Vad säger ni?

2
Vatten och kemi / Minimaster Co2
« skrivet: maj 15, 2020, 23:48:41:41  »
Hej, har precis kört igång vår nya minimaster och på 2 veckor har den sugit i sig hela flaskan med Co2. Den kalibrerades vid uppstart mätkulan låg på stadigt 1.0. (Ligger kulan där konstant eller bara vid dosering?)
Värdena i poolen har varit ok men PH gick ner till 6.87 nu när Co2 tog slut.
Problematik som känns igen någon?

Ha de fint!

3
Markpooler. / Nytt poolprojekt - Aqvis
« skrivet: augusti 29, 2019, 15:54:16:16  »
Hej på er!
Då kör vi igång vårt poolprojekt. Tack snälla för alla bra tips i olika trådar som guideat oss fram till ett beslut. Efter många turer med olika leverantörer och konstruktioner föll valet på en Aqvis 4x8. Många var förvånansvärt ointresserade av ens återkoppla med offert som te x Folkpool som ville få oss att komma till en butik i en annan stad och signa en offert innan dom ens kom ut och tittade på förutsättningarna. Nåväl.

I stort kommer vi köra hel gaveltrappa 3 steg, automatisk dosering minimaster klor & CO2 Pahlén, värmepump Pahlén PVP13 - full inverter, 2x LED, pooltak Viva, komposittrall osv.

Har ni tankar och tips redan nu på ovan så skjut på men en direkt fråga, räcker det med en lampa? Vi vill ha riktigt bra ljus i poolen.

Ha de fint!

Kommer lägga upp lite bilder hur projektet fortskrider.

4
Markpooler. / Utmaning - liten tomt, pool för minimal schaktgrop?
« skrivet: juni 17, 2019, 12:04:40:40  »
Hej! Ny här och har haft stor hjälp av alla värdefulla trådar i beslutet att bygga pool, tack snälla för det! I höst är det tänkt att dra igång men vi har stora utmaningar med tanke på platsbrist i trädgården (iaf där poolen ska ligga). Har ett maxmått på bredden (från häck till altan) som är ca 7,5 m. Önskar en pool som är 4 m bred. Så till min fråga, vilken poollösning kräver minsta möjliga schaktgrop? (vill helst ej ha glasfiberpool)

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag