Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Levande

Sidor: [1] 2
1
SpaForum / SV: Spabads frågor, bl.a. Placering vid underhåll
« skrivet: oktober 04, 2017, 15:55:34:34  »
Du kan sänka ned badet. Men reperatörer brukar vilja komma åt badet 60cm runtom så du får bygga en konstruktion som tillåter det.

2
SpaForum / SV: Dränering vid placering av spabad i grop
« skrivet: juni 01, 2017, 16:16:44:44  »
Blir det inte ganska mycket vatten då innan nivån når pumpen så den kan pumpa ut något? Om du istället leder vattnet till en lägre punkt än övrigt så blir du ju av med vattnet omedelbart när det fylls på.. om det fylls på..

Tack för svaren. Istället för att gräva ett extra hål att stoppa ned pumpen i, kan jag då inte lika gärna ha pumpen stående bredvid spabadet på makadamen i gropen och pumpa ut eventuellt vatten från gropen på det sättet? Eller missar jag något då?

3
SpaForum / SV: Dränering vid placering av spabad i grop
« skrivet: maj 11, 2017, 13:34:02:02  »
Jag vågade inte chansa så jag satsade på dränering när jag gjorde mitt arbete. Vad jag hade gjort i ditt fall om gropen är lägsta punkt.. Det är att gräva ett hål i gropen där jag stoppar ner ett plaströr som är igentäppt i botten med en diameter som kan svälja en dränkbarpump. Lägga i pumpen och ha den igång under de månader där det behövs..


4
SPA-projekt / SV: Mitt spaprojekt
« skrivet: januari 29, 2017, 21:03:30:30  »
Tack! Det har du ju helt rätt i  O0

5
SPA-projekt / SV: Mitt spaprojekt
« skrivet: januari 26, 2017, 13:05:57:57  »
Jag hade gärna själv haft något liknande att titta på innan jag började.. Så jag kanske underlättar för någon  O0

Jag kunde inte gräva så jättedjupt pga att jag jag hade en nivå jag var tvungen att hamna över med tanke på lutningen för dräneringen... så jag grävde kanske ut 50 cm.

Tack för att du delar med dig..Ska själv börja gräva så fort tjälen ger med sig och riva verandan,
Hur djupt grävde du grunden?

///Thomas

6
SpaForum / SV: köp av spabad
« skrivet: januari 12, 2017, 14:39:25:25  »
Den här kanske?

70´för ett nytt

http://www.spaochbadinterior.se/viskan-spa-modell-larko

TheSwede-Har du någon länk till ett sånt Viskan spa? För jag hittar inget för den pengen.

7
SpaForum / SV: Snälla hjälp mig!
« skrivet: januari 09, 2017, 23:55:50:50  »
Den där husbil-storyn tror jag har blivit debunked och avslöjad som påhittad tillsammans med ett gäng andra absurda "lawsuits" i US.

8
SPA-projekt / SV: Mitt spaprojekt
« skrivet: januari 04, 2017, 10:01:56:56  »
Lite fler bilder:

9
SPA-projekt / Mitt spaprojekt
« skrivet: januari 04, 2017, 09:59:42:42  »
Tänkte dela med mig av vår spainstallation. Har velat haft ett utomhusspa så länge jag kan minnas men vår obefintliga tomt har hela tiden gjort att jag skjutit projektet på framtiden. Till slut insåg jag att jag inte vill genomlida en vinter till utan tillgång till ett bad :).

Valet föll ganska snabbt på Viskan pga en del olika faktorer som sittdjup, "svenskmonterat" men mest på grund av det fantastiska bemötande jag fick hos SPA & BAD Interiör i Nacka.

Valde att gräva ut gräsmattan för att få ner badet en aning och passade på att dränera gropen. Byggde tillsammans med min far och vi har aldrig gjort något liknande förut så det blev en hel del googling och dumma frågor till vänner i byggbranchen. Vi gjorde hela trappan runt badet så att varje del är fristående så den lätt går att tabort för framtida service. Det går alltså att friställa 60-70 cm runt hela badet genom att dra isär trappbyggnationerna.

Lägger upp lite bilder från start till mål.

10
SpaForum / SV: Fråga! Bygga in spa och servicelucka
« skrivet: november 01, 2016, 14:41:48:48  »
Hej,

Såhär håller jag på att lösa det. Byggde trappa runt där jag kan ta bort hela trappen. På baksidan (Som inte är klar på bilden) Har jag en plan trall med en lucka i. Kan ta bild ikväll och posta imorgon... Verkar inte kunna ladda upp bilder?


Hej,

Nu har jag fått mitt spa  <antman> och nästa helg tänkte jag bygga terrass runt. Mitt spa är ett hydropool serenity 5000. Det verkar som att serviceluckan är hela fronten. Jag hittar inga bilder i instruktionsboken på hur man öppnar den och jag vågar faktiskt inte chansa. r det någon som har en som kan förklara hur man får upp luckan. Den ena listen verkar sitta löst så jag funderar på om den är magnetiskt och fäst eller om spat är trasigt (det kan det väl ändå inte vara). Det innebär ju att jag måste kunna ta bort terrassen längs med heeela framsidan. Däcket jag ska bygga runt poolen blir 52 cm högt. Jag funderar på om jag helt enkelt kan ha en bit av trallen "löst" alltså att jag har en lucka på 200x60 cm som bara ligger som en lös pusselbit på reglarna mellan de andra plankorna. Någon som har en smart lösning? Posta gärna bilder!

Ibland skulle det fan inte skada att ha en kille i huset  >rulla<

Tack

Sidor: [1] 2
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag