CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Björnen65

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: ny på forumet, ska bygga pool. Söker lite tips
« skrivet: januari 09, 2017, 14:43:38:38  »
Hej
Köpte en Pool från Elips, funkade bra med en del undantag. Det som var bra var att allt var med i den offerten man fick. Enkel att montera, byggde själva Poolen på 2 dagar med fastgjutning av trappan. Allt kom samtidigt utom linnern men det sa dom till direkt och det tog 14 dagar extra. Skippa deras isoleringsskivor som är larvigt dyra och du MÅSTE anpassa dom iallafall. Köp på Byggmax så sparar du 5000:- Jag har inte isolerat i botten, bra eller dåligt+ ingen aning Vad jag kunnat läsa mig till är det marginellt. El installation gick på 20` med material. Grävning lika mycket med grus och sand. Övrigt som jag fått köpa till har gått på ca 10´, betong till trappa, fiberduk, mer slang, dränering, brunn. Har även köpt till en liknade matta som man lägger i botten fast något tunnare på sidorna för att det blir lite mjukare och inte direkt på plåt. Jag valde bort betong för stag gjutning och tryckt trä och fick ett avdrag på 3000:- Efteråt tycker jag inte det var värt det. Beloppet var nog verkligt värde men tiden och böket för att få hem  kunde jag undvarat. Men väldigt nöjd med produkten.
Sedan kan jag tycka att servicen var både höga toppar och djupa dalar men extra pluss för deras support när man hade monterings frågor.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag