CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - RikardEks

Sidor: [1]
1
SPA-projekt / Följ ett Spa renovering
« skrivet: mars 04, 2016, 12:41:28:28  »
jag har kommit över ett spa som är duktigt gammalt. För många år sedan var det en brand i detta spat. Efter detta byttes värmare och cirkulations pumpen ut, Styrsystem har det aldrig efter detta kommit tillbaka. Spat har istället styrts med timers och olika strömbrytare med fjärrkontroller.
Jag bytte till mig detta mot en svets som jag hade ståendes. När jag tog över det hade alla luftjets i golvet frysit sönder. Det saknades utlopp, filter hållaren var i tusen bitar och locket var fruktansvärt risigt.

Hittils har jag bytt ut alla trasiga jets. Bytt belysning eftersom den förra inte såg direkt pålitlig ut. Köpt hem ett nytt filter och plastat ihop den gamla filterbehållaren. Plastat in det gamla locket med en presening vilket inte alls blev bra. Karet är nu till 99.9% tätt

Det som ska göras
*Bygga nytt lock
*Isolera golv sidor och fogskumma hål utrymmen.
*Bygga nya sidor runt om karet.
*Måla ställningen med hammarlack.
*Fixa en termostat till badet och ett styrsystem. Till att börja med kommer jag att hitta på nångon lösning med NEXA Bridge. Blir jag nöjd med spat så kommer det köpas ett Balboa system eller liknande.

Först ut på att göra listan, Nytt lock. Nuvarande håller istortsett inte kvar någon värme alls

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag