Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Repen

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / SV: Backspola sandfilter jag
« skrivet: juni 26, 2016, 21:10:00:00  »
Det skall vara ett sandfilter, när spaken som sitter uppe på filtret är fult inne så är det normal drift dvs vattnet kommer från skimmern och går tillbax till poolen, läge två halvvägs ut så går vattnet från skimmer och ut i avlopp, läge tre fullt utdragen så går vattnet till både avlopp och tillbax till poolen. Så som jag kan se så är läge två backfluch om jag inte är helt ute o simmar.

2
Vatten och kemi / Backspola sandfilter
« skrivet: juni 26, 2016, 18:39:48:48  »
Hej har ett sandfilter av okänt märke med Puch Pull ventil, vet inte riktigt hur funktionen är på den, det finns två lägen, ett när man drar ut till hälften och ett om man drar lite till, tror att det första läget är backfluch men det andra är jag osäker på, någon som vet hur det är och i vilken ordning man skall gå,till väga vid spolning av filtret ?

3
Ovanmarkspooler / Vikt på stomme rund JF pool
« skrivet: juni 09, 2016, 21:43:24:24  »
Hej ny här och håller på att sätta upp en rund pool på 4,5 m.
Har svårt att få till en rak grund då det är mycket stora stenar under, så jag undrar  om det är viktigt att hela botten är rak och stabil, eller räcker det att loda in plattorna där benen skall stå så dom står stabilt och är i våg, eller måste rälsen oxå ligga stabilt, hur mycket lutning kan man acceptera på en pool ?

Tacksam för svar

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag