VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - nj

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / SV: Intex rörpool rekt. ultra
« skrivet: augusti 11, 2009, 10:28:24:24  »
Jag är nog också lite fyrkantig...
Är inne på andra säsongen med en rektangulär Intex på 17 kubik, tycker poolen fungerar bra, däremot blev vi aldrig riktigt vän med filterpumpen och syretabletterna, vi bytte till sandfilter från rusta och klorpuck i skimmern, det gav mig mycket fräschare vatten och mindre jobb.

mvh/johan

2
Hej!
Fick ta över en gammal Intex saltgenerator, så jag kör precis denna utrustning på min pool (intex 17kubik) sedan några veckor tillbaka, änsåläge funkar det....

Cirkulationen verkar ligga lite i underkant av vad generatorn kräver, några gånger har den larmat om dålig cirkulation (piper ilsket, i en timme enl. manualen...), men med backspolning eller lövrens skimmern har jag fått tyst på den.

Har för mig att jag har snäppet grövre sand än angivet, eftersom den var slut, kanske tur det?

Tycker vattnet är kanon, barnens ögon och hud kliar nästan inte alls, men när jag åker på semester stänger jag nog av generatorn och lägger en klorpuck i skimmern, så att grannarna slipper höra ev. larm dag efter dag.

/Johan


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag