CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Dahlgren83

Sidor: [1] 2
1
Ovanmarkspooler / SV: Montering av ny liner.
« skrivet: maj 04, 2014, 21:36:44:44  »
hehe bara att inse att Poolianus nog inte är så långt bort från primastar han uppger sig att var.

Kan garantera POOLIANUS att jag kommer att klara mitt framtida pool innehav alldeles klockrent då jag inte kommer att handla med primastarpool något mera pga deras taskiga sätt att hantera kunder. Så du kan väl hälsa dom det  <antman> >rulla<
Har själv en egen 3,60x1,22 pool från primastar och på min liner har jag inga "flärpar" och på den liner:n vi plockade ur också en primastar pool så fanns de inga flärpar.

Vi är dessutom egna företagare så vi vet ju vilket kundbemötande man bör ha även om man inte är överens.

Skönt att höra att det är flera som inte flärpar. ser ju som sagt förjävligt ut. Jo självklart går det trimma ner den till det minsta. Så det är ju därför jag vill varna alla som skall köpa från dom att man får vara beredd att "trimma lite" för att få ett snyggt resultat.

Som sagt får vi nog leva med den lilla flärpen som är kvar efter trimningen. Dom gjorde ju klart att deras liners ser ut så NU. Bara hoppas den håller bra budget kvalité så den håller några år till de blir pool byte. För det kommer nog bli svårt att hävda något på den 25 åriga garantin som det är på den. <antman> O0

2
Ovanmarkspooler / SV: Montering av ny liner.
« skrivet: maj 01, 2014, 00:46:11:11  »
Oki Holton. Jo det ligger mycket i vad du säger. I en mail konversation med primastarpool så ber en annan anställd om ursäkt för att den tekniska chefen eller pensionär/kollega som han säger. Med en förklaring att dom har haft så mycket att göra nu så dom är stressade till max!! Puhh måste vara jobbigt ställe och jobba på när en kund vill ha rätt grejer.  <hmm>. Att man till och med utrycker sig: Är du så handikappad att du inte kommer ner i poolen och kan klippa flärpen :o

Fick ett samtal av en anställd på primastarpool som undrade hur det hade gått med linern. Jodå eftersom dom inte hade nån annan som flärpen var åt rätt håll så fick vi ju trimma ner den lite med saxen. Men resultatet är inte snyggt, men som han förklarade var deras liners så just nu. Undra om man skulle köpt en senare? Hur den då sett ut?

Han undrade även om denna tråd på detta forum, om jag skulle ha kvar den här. Ja självklart tyckte jag, för den linern vi har är ju fortfarande inte helt ok. Som en kompensation ville dom ge oss 300kr tillgodo vid nästa köp!! När jag återigen tog upp linern att det inte blir ett snyggt resultat och att behöva klippa med sax för att trimma ner den, så tyckte han att vi hade ju faktiskt fått 300kr och borde vara nöjda med det. Men vi ville ju ha en liner som inte var felsvetsad och de kunde han ju inte leverera nån, för att just nu så ser dom ut så. Ok tyckte jag, då finns de ju inget mer att diskutera om linern. Nä, fick jag till svar sen sa det klick i luren. Han tryckte av mig.

Klart att mina inlägg skall ligga kvar!! Varför skulle jag ta bort dom. Har ju inte något att dölja. Mer än en flärp på insidan hehe  >rulla<

Stackars alla dom som köper därifrån eller nån annan firma som inte har hundra koll på sina varor och skall behöva "trimma" lite för att få ett snyggt resultat.

Så tyvärr ligger det nog mycket i att man får det man betalar för.

 
 

3
Ovanmarkspooler / SV: Montering av ny liner.
« skrivet: april 28, 2014, 14:20:56:56  »
Har nu varit i kontakt med Primastar och dom påstår att det skall var så och vill man ha en snyggare installation så vänder man den blanka hala sidan innåt. Helt otroligt att man som företag inte tar på sig ett fabrikationsfel som detta är.

Att man dessutom som Teknisk Chef på primastar blir så upprörd att man börjar svära i telefon mot kund. Han hävdar att det står Bör i deras manual, men står SKALL. Bra teknisk chef som inte ens har koll på sina egna manualer. Suck detta verkar ju inte vara ett seriöst företag. STOR VARNING. Välj konkurrenter eller verkligen se till att ALLT är helt ok och hoppas på att man inte behöver hävda garanti ärenden.

Dessutom står det klart och tydligt i deras manualer att man att man SKALL ha de tröga knottriga sidan inåt vattnet. Poolen kommer ju bli glashal om man vänder duken.

Tycker att hanteringen av Primastar är mycket dålig.
I första samtalet säger en på lagret att det är solklart att den knottriga sidan skall vara inåt och vill ha bilder skickat.
Skickar bilder och dom säger att den för att få en snyggt resultat så vänd duken åt andra hållet så flärpen i svetsen är utåt.  Vad ska man tro. Att hävda sig för ett garanti ärende skall man ju inte behöva göra mot ett kundvänligt företag.

Så alla som funderar på att köpa pool.  Välj INTE primastarpool.
Säkert lite billigare men absolut mer bekymmer när nånting krånglar eller vid garanti ärenden.

Är de fler som har primastarpool som leverantör??

4
Teknik / SV: Någon som vet vart dessa är köpta?
« skrivet: april 26, 2014, 15:41:33:33  »
Liknar pump och sandfilter Bali från primastarpool

5
Ovanmarkspooler / Montering av ny liner.
« skrivet: april 26, 2014, 14:37:05:05  »
Hej.
Det var dags för en ny liner i farsans primastar pool.
Nu till bekymmret: Fått i linern med den knottriga sidan mot vattnet men får syn på svets skarven att den har det överflödiga innåt!? är detta verkligen rätt?

Eller är den felsvetsad?



Med vänlig hälsning Dahlgren83

6
Uppvärmning / SV: stoppa poolvärmepupmen genom pumpen
« skrivet: augusti 30, 2010, 01:42:53:53  »
tja... får se om det fortfarande är intressant.. ledsen för sent svar..   Jag är riktigt nöjd med min Shoot 50, inga bekymmer alls... den körs mellan 09,15-19,15 när den behövs. Jag köpte den hos TS Comfort och allt som allt gick det på 9900:-

7
Uppvärmning / SV: stoppa poolvärmepupmen genom pumpen
« skrivet: juli 06, 2010, 12:55:44:44  »
Tja..

 Jag hade samma problem som du när jag skaffade vp för nån månad sen... Min lösning var att skaffa 2 digitala timers (89:-Clas Ohlsson) så dom fick var sin... Ställde in att poolpump startar kl 09,00 och stänger av sig kl 19,30 och på timer nr 2 rill vp ställde jag in att den startar kl 09,15 och stänger av sig kl 19,15. Det vill säga att vp har vatten när den startar och stänger av sig :). Kör med Shott 50 pump och det fungerar klockrent...

8
Uppvärmning / SV: Välja rätt värmepump?
« skrivet: juni 23, 2010, 09:54:47:47  »
Det blev en Shott 50 från TS COMFORT, fick den i fredags, inkopplad i lördags. Startade att värma vid pooltemp 23 grader och hade 30 grader på måndag morgon :). Nu är det bara att hänga på energi mätaren från clas ohlsson och försöka sig på att programera den rätt (ingen bruksanvisning kvar). Kan ju vara intressant at hålla koll på hur mycket pumpen drar för att hålla 29 grader.

9
Uppvärmning / Välja rätt värmepump?
« skrivet: juni 16, 2010, 11:07:14:14  »
Håller på och kikar runt på olika värmepumpar för att få bättre värme i min 12m3 pool...

Nån som har erfarenhet på Shott 50 eller Brilix thp55.  Är det nån större skillnad på dom två?

Dom borde väl räcka till för att hälla värmen runt 28 c..

Nuvarande värmetillskott är ca 200 m svart 20mm slang som solfångare och höjer tempen ca 4 grader på en solig dag.

Täcker poolen med solfolie varje kväll och under ligger det 50mm isolering.. tappar ca 2 grader på en natt..

Tacksam för era funderar och lösningar.. Tänkte ha värmepumpen till att ha typ 28-30 grader och sen toppa med solfångaren.

Var har ni köpt era pumpar, bra pris och bra support?

Mvh Dahlgren

10
köpte mig en rund 3,60 * 1,20 av primastar nu i påskas och än så länge har både kontakten med dom och alla prylarna varit bra... snabb leverans och bra kontakt för en billig pool. Tyvärr ingen info om J-F...


Vart rostade din pool?
nedgrävd eller ovan mark?

Sidor: [1] 2
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag